[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5srcKn8CvvM[/youtube]
Нещо много рязко започнаха да споменават пак Китай изведнъж.
Ама нали orange man bad.
И като напишете china covid в гугъл и цъкнете на падащото меню и изберете deaths, бутона не работи
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
тва едва ли е от ковида, те са си така женитеМаце Борко написа: Жена ми беше с температура и т.н., сега просто се уморява от придвижването от една стая в друга, иначе тя също е ок.
covid2012 написа:тва едва ли е от ковида, те са си така женитеМаце Борко написа: Жена ми беше с температура и т.н., сега просто се уморява от придвижването от една стая в друга, иначе тя също е ок.
Е брат, наистина ли не можеш да проследиш връзката..? Не е голяма работа, просто пушенето, наднорменото тегло / диабета често са разликата между това да не усетиш инфекцията и това да не се събудиш в интензивното. Нищо от това не е ок, но това не означава че трябва целия казус да се смита под килима щото видиш ли те били пушачи или дебели и човек би си помислил че дните им се преброени и така или иначе.Gipo написа:Оф, познавам един куп хора, които винаги са пушели, пиели, били са тотално обездвижени и са имали ужасни хранителни навици. А сега обаче короната била много опасна за здравето имЩо за малоумни разбирания са това? Как така е ок да си пукнеш от 1 куп доказано вредни неща, ама хипотетичната и много по-малко вероятна смърт от корона е голямата работа?
стига с тия олигофрени беThe Arrow написа:Какво мислите за Пламен Пасков ако сте го гледали?
Аз не мисля, че те(такива като Пасков, Цанов, Брейка и други подобни) са олигофрени, ами всъщност са хитреци, които на гърба на олигофрените, които ги следват и им вярват си трупат дивиденти.Маце Борко написа:стига с тия олигофрени беThe Arrow написа:Какво мислите за Пламен Пасков ако сте го гледали?
То ситуацията е такава, че напрактика почти никой няма вина за нея, още повече масовия, обикновен човек, така да се каже, така че няма какво да се оплакват, че някой ги бил заразил.denik написа:Между другото, това което намирам за учудващо е, че поне от моите приятели и познати никой не се е оплакал, че "някой лайнар го е заразил"... а на теория бих очаквал именно това (генерално за българина хаха)
TheChosen1 написа:даджайците