Абе айде стига си правил някви абсурдни генерализации. С днешните модерни технологии, на всеки може да се случи да го изтипосат в нета. Просто да си издействат там да се свали клипа където е качен, ако е възможно и това е. Дай по тая логика всичките известни личности дето им качиха голите снимки от телефоните в нета да ги санкционират, певиците да ги изгонят от лейбълите примерно и т.н. И на един кечист от WWE се случи да му лъснат голи снимки, но не са го уволнили, хем е публична личност в шоу, което го гледат и деца по цял свят. Личното пространство и свободното време на хората са си тяхна работа и стига дадения човек да си върши добре работата, само това има значение. Много се дразня и на някви работодатели дето те следят кво правиш във фейсбук и т.н.нелегален написа:Дами и господа, ето ви 12 думи, които перфектно описват защо България е на дереджето, на което е в момента.Der Meister написа:нито ми се струва, че е редно да я изгонят заради това.
Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Е добре една обществена личност дава "пример" на много повече хора от един учител. То е ясно, че самите компании, нямат изгода да ги санкционират, но идеята е, че по твоята логика самия ти е редно да ги осъдиш по същия начин както съдиш учителката. Тоест, от жертви да ги приемеш за виновни. Като оставим настрана факта, че най-вероятно учителката няма пряка вина за качването на този клип в интернет, за мен е по-важно как тя си върши работата от това какъв пример дава. А щом всички и се кефят, това е знак, че добре си я върши, тъй като учениците имат по-голям стимул да ѝ учат предмета отколкото на някой учител, който всички мразят. Още повече, че става въпрос за гимназия, т.е., учениците са оформени личности и не им трябва чак толкова някой да им дава пример, колкото професионалист, който да ги научи на нещо.
Всъщност това че са уволнили учителката заради такава простототия, показва защо България е на дереджето, на което е в момента.
Всеки може да прави през свободното си време каквото си иска, стига да не вреди на никого, няма значение от професията му.
И това че учителят трябвало да дава пример са глупости. Работата на училището би трябвало да е да дава знания и умения, а не да промива мозъци.
Всеки може да прави през свободното си време каквото си иска, стига да не вреди на никого, няма значение от професията му.
И това че учителят трябвало да дава пример са глупости. Работата на училището би трябвало да е да дава знания и умения, а не да промива мозъци.
Няма какво да се пънем в глупотевини.
Ако това скайп шоу е било пред ученици, тя съвсем закономерно е била отстранена. Дори и да е добър учител, да преподава добре, да си знае материята, много по-важно е да има изградена морална ценностна система, която да предава на учениците си. Това е много по-важно от знанията...
Ако това скайп шоу не е било пред ученици, а (надявам се) пред любим човек, тогава кво въобще говорим. Горе беше написано за личното пространство.
Можем да си почешем езиците още малко по темата, но в действителност няма кво да стане ако не знаем пред кого го е правила.
Ако това скайп шоу е било пред ученици, тя съвсем закономерно е била отстранена. Дори и да е добър учител, да преподава добре, да си знае материята, много по-важно е да има изградена морална ценностна система, която да предава на учениците си. Това е много по-важно от знанията...
Ако това скайп шоу не е било пред ученици, а (надявам се) пред любим човек, тогава кво въобще говорим. Горе беше написано за личното пространство.
Можем да си почешем езиците още малко по темата, но в действителност няма кво да стане ако не знаем пред кого го е правила.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Мисля, че е време да си намериш приятелски кръг
Аз, който на близо 30 кисна по цял ден пред компютъра намирам начин да се виждам с хора ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
В този форум всички сме приятели. 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
kingcrimson
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Dr. Gonzo, това не е неловка ситуация, а просто тъжна история
(поне ако съм разбрал правилно, ти си имал някакви чувства към това момиче, а не ти е било само за секса). Явно има жени, които за нищо на света не искат сериозна връзка и ставайки си по-близък с тях отиваш директно във френдзоната. И аз като че ли съм в такава ситуация в момента.
Ти имал ли си предишен акаунт в този форум? Някво странно ми е да се появяват нови хора в този забравен от бога форум
Ти имал ли си предишен акаунт в този форум? Някво странно ми е да се появяват нови хора в този забравен от бога форум
Една от топ неловкостите е като ти се ходи до тоалетна за процедура номер 2, но не можеш/не искаш в момента и коремът ти започне сигнализира на всички, че това е положението. Ей мамата му *****, полудявам като стана така.
съжелявам, че нямам акаунт от 2003 г. бил съм зает явно и съм забравил да си направя, за да мога 13 години по-късно да докажа на някакъв рандъм, за чието мнение не ме ебе, че не съм тролнелегален написа:Този е трол. Move along.
Spoiler for :
Spoiler for :
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И защо да е трол? Пича пише някви сравнително смислени неща. Тролове са лекета като васко, мечиста, токсик и т.н.
Вървя си веднъж по улицата и по едно време усещам че почва да ми се пърди. Викам си няма никой около мен и така вървейки, пускам мошно всичките газове. Само че не забелязвам, че вървейки съм стигнал до кръстовище и точно в момента в който се изрязвам, ама яко и продължително, на ъгъла се появяват няколко маци. Надявах се, че не са помирисали/чули пръднята и си продължавам хладнокръвно напред, макар че ми бе наистина неловко. Подминах ги и може би след 10-15 метра чувам бурни смехове зад гърба "ХАХАХА ебаси пръдлюто !" 
Сигурен съм, че се изчервил почти толкова, колкото и се е изкефил от изказването ти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
тежки нокаути
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Страхотна история ... другият път можеш да извадиш и нож или да крещиш ал Лах акбар. Ще се получи още по-ефектно.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
С голямо нежелание е правен клипът - друг път. Това на Запад се нарича етика и хората, макар и да не изгарят от желание, проявяват уважение към тези около тях или в случая към тези, в чиято държава са
Българската логика обаче е съвсем отделно нещо ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно