The Chameleon написа:Радвай се на виртуалната си сила.
Ти пък
Каква сила, аз тука идвам просто да си оправя настроението, а постове, пиша е така, и аз не знам защо всъщност (щото съм тайна обожателка на Вермик
The Chameleon написа:Радвай се на виртуалната си сила.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
u?uti magar?eTenHornedBeast написа:JEBEM WI MAKE VUSTA KRWAWA, INTRIGANTI !
Мене ако питаш малко са ти ;р трябваше по ИП да ти го баннат ;ДTenHornedBeast написа:Дявол го взел, след цели 2 дни изтича бана на реалния ми акаунт... Каква трагедия.

Абе ей, дрисъче недоизсрано, ти не осъзна ли, че си трън в очите на 90% от форума бе? Точно ти ли се намери, с цялата си олигофрения и малоумщина да ми казваш, че ми били малко? Точно ти ли? Мен ако питаш, а и не само мен всъщност, тебе е трябвало да те баннат още в първия ден, когато си се регистрирал, но истината е, че и сега далеч не е късно да се лишим от простотията ти.Chernobyl написа:Мене ако питаш малко са ти ;р трябваше по ИП да ти го баннат ;ДTenHornedBeast написа:Дявол го взел, след цели 2 дни изтича бана на реалния ми акаунт... Каква трагедия.
Friends with benefit? Най-добрите отношения, стига и двамата да знаят границатаBeautevil написа:Секс между приятели , anyone ? И след това приятелство ? Ъ ?
Тва само по филмите го имаSquiz написа:Friends with benefit? Най-добрите отношения, стига и двамата да знаят границатаBeautevil написа:Секс между приятели , anyone ? И след това приятелство ? Ъ ?
Верно.zip0 написа:Тва само пи филмите го има ;)Squiz написа:Friends with benefit? Най-добрите отношения, стига и двамата да знаят границата :)
Аватара ти е яко грозен. ^^Принцесата-войн написа:Всичко рухва. (: