powered by АМЦ
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Пхах, не думай... никога не бих видял, че е написано междо друото ^^Pantomime написа:Leader. написа:Аз не грешаReadonly написа:Прав е, междо друото.![]()
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- NeO_Zealot
- Spock
- Обратна връзка:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=47873
Намериха се ?
Jorko написа:Пълни педераси такъв ше им толерирам то ся и арена така ше направят и бол и сичките, и накрая ко...?Ше ходим да са факаме и да си плащаме за сичко! Деба педерастията нещасна! РУНГЕЛИ НАСРАНИ било са разваляло името на сайта Сори че пускам такаа тъпа тема за нищо ама да ги еба в нещасните копелета!!! Който иска да ги псува просто ей така, мож и мен да псува , да пише тука.
Nixon написа:Ей,Йорко-Горко,много як аватар(магарето Йори,адаш ти е )имаш!Браво,мойто момче!
П.П.Като съдя по приказките ти,май не си по-голям от мене... на колко години си и кой клас си?
Намериха се ?
What Really Matters...

- DukeNukem
- Обратна връзка:
Дади написа:Ей, де'а от снощи чакам една тъпа тема, за да мога да напиша в нея, че . . . (пауза за драматичен ефект)
Bleach rlz !!!1! Т'ва е 'баси великото аниме !!! Бати якото, велико, уникално! Оня с меча кат скочи и трупясва 'сички! И я има оная оранжевокосата, дека върти магданоз !!!1!
А, и остават около час и десет минути до първия епизод от Naruto: Shippuden ^^
\m/__(>_<)__\m/ Anime ist Krieg, муахахахахаххахахахахахахаха ^^
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- NeO_Zealot
Stoian12 написа:Тарсех ,Тарсех ала не намерих. Аз сам особен тарся сарвер дето не ще пари или който е БГ. Моля ви кажете ми сайта им (ако има такъв сървар) и кажете от де да се редна и да истегля lista та да мога да играя. БЛАГОДАРЯ ПС МАНИА,ПРЕДВАРИТЕЛНО и не само на екипа,но и на сички които ще пишат.Пишете по-скоро (ФАСТ ФАСТ)

- ---
- Обратна връзка:
ahahahaahhhk_vlady написа:http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=47873
Jorko написа:Пълни педераси такъв ше им толерирам то ся и арена така ше направят и бол и сичките, и накрая ко...?Ше ходим да са факаме и да си плащаме за сичко! Деба педерастията нещасна! РУНГЕЛИ НАСРАНИ било са разваляло името на сайта Сори че пускам такаа тъпа тема за нищо ама да ги еба в нещасните копелета!!! Който иска да ги псува просто ей така, мож и мен да псува , да пише тука.Nixon написа:Ей,Йорко-Горко,много як аватар(магарето Йори,адаш ти е )имаш!Браво,мойто момче!
П.П.Като съдя по приказките ти,май не си по-голям от мене... на колко години си и кой клас си?
Намериха се ?
- DukeNukem
- Обратна връзка:
bwahahahahaha ^^Rhoninn написа:Не това си беше,такава глупос да запалиш дарво.А и гумите да кажа,бяха крадени от оранжерии.И изгорени,ние сме по зле и от индианците!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- NeO_Zealot
Изнервен потребител,коментиращ премахването на торент секцията в data.bg написа:НЕ МЕ ГОНЕТЕ ВЕ ДА ВИ ЕБА ПУТАКТА МАЙЧИНА ДА ВИ ЕБА МРЪСНА ДА ВИ ЕБА ДАТА ДА ВИ ЕБА ШИБАНА ДА ЕБА !!! КУР ЗА ПОМЯРСКАТА ДАТА УМРЕТЕ КУЧЕТА , НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС И ЗА НАХУЙНИЦИ НЕ СТАВАТЕ ВАЩА МРЪСНА МАМА ДА ЕБА !
ШИБАНИ ДУПЕДАВЦИ ДА МИ ЯДЕТА ПАЛАМАРКАТА , НА МАЙКА ВИ У РОШАВИТЕ КАТЕРИЦИ ДА ГО ТУРЯ ! е туй и аз бих казал за тоз сайт как може да си спрат торентире пълна глупост олигофрени първо да се заемат с тез с нелегалните дискове и тн дето продават насред славеиков после да ми спират Торентите дееби и глупаците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и сорка за разсипването на темата ама то бива бива ама те по главите ни се ка4иха
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Пича си е излял целия гняв в това мнениеTime's up написа:Изнервен потребител,коментиращ премахването на торент секцията в data.bg написа:НЕ МЕ ГОНЕТЕ ВЕ ДА ВИ ЕБА ПУТАКТА МАЙЧИНА ДА ВИ ЕБА МРЪСНА ДА ВИ ЕБА ДАТА ДА ВИ ЕБА ШИБАНА ДА ЕБА !!! КУР ЗА ПОМЯРСКАТА ДАТА УМРЕТЕ КУЧЕТА , НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС И ЗА НАХУЙНИЦИ НЕ СТАВАТЕ ВАЩА МРЪСНА МАМА ДА ЕБА !
ШИБАНИ ДУПЕДАВЦИ ДА МИ ЯДЕТА ПАЛАМАРКАТА , НА МАЙКА ВИ У РОШАВИТЕ КАТЕРИЦИ ДА ГО ТУРЯ ! е туй и аз бих казал за тоз сайт как може да си спрат торентире пълна глупост олигофрени първо да се заемат с тез с нелегалните дискове и тн дето продават насред славеиков после да ми спират Торентите дееби и глупаците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и сорка за разсипването на темата ама то бива бива ама те по главите ни се ка4иха
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аха-ха-ха-хаDemeer написа:Предполагам че търсиш по скоро инструментали, а не песни то за това си написал и Мелодии Аз лично бих ти препоръчал Fight Club OST и също на мен лично ми е доста интересен Face/Off OST тука го пуснаха като Лице на Заем с Джо триволта и Ники кеч саундтрака е класическа музика, но съвременна: по-точно композирана специално за филма.
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Leader. написа:Всичко вече се връзва
AnHiMiLaToR написа:Ядрена война бушувала преди 25 000 годиниImmaterium написа:Опасността за Земята става реална през 2036 година.Ruiner написа:[Holy fuck] На 102 годишен мъж му расте РОГ!Ледник написа:Гьобелс е предложил по-съвременни начини за контрол на информацията и за заблуда на населението от простото затваряне и убиване на неудобните, но така и не е успял да го постигне. САЩ ползват неговите методи на 100%. Мога да ти разкажа. Но той не е многознайко.Алминатора написа:В Аржентина полицаи са арестували петел, който проникнал незаконно на чужда територия и изкълвал ценна индианска маска, съобщи РИА "Новости".
Жителката на гр. Формос Лилиана Риос донесла нарушителя в полицейския участък и настояла той да бъде арестуван. Жената заявила, че си била вкъщи, когато чула кучето да лае и излизайки на двора, видяла как петелът унищожава ценната вещ - подарък, донесен от Боливия.
Служителите на реда бързо намерили собственика на петела, който обаче отказал да заплати щетите. Не им оставало нищо друго, освен да оставят птицата в ареста. Лилиана Риос е казала, че ще съди собственика на петела и ще настоява да й бъдат възмездени щетите, тъй като индианската маска е голяма културна ценност.
Юристите са на мнение, че този случай ще влезне в историята на съдебната практика на страната. За пръв път на подсъдимата скамейка може да се окаже петел.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЕ ХОРА-ИДВА КРАЯ НА СВЕТАNixon написа:E = mc².
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- NeO_Zealot