Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
senator
- Bethrezen
- Обратна връзка:
b0neS написа:Bethrezen
Изтегли си NOCD крака! Ето линк :
Legacy of Kain - Defiance NOCD Crack![]()
senator
Гледай следващия път да не ти се струва така!
Cossacks The art of war![]()
Cossaks back to war
Благодаря!
Victims aren't we all?
-
senator
b0neS написа:
senator
Гледай следващия път да не ти се струва така!
Cossacks The art of war![]()
Cossaks back to war
Mnogo Blagodarq
А да знаеш слу4аино от някаде другаде освен от арената(там гледах)
да изтегля The Art Of War
samo da vmetna 4e ako Gothic II koqto si ka4il ne e originalnata, toest ne razpolaga6 s originalnite diskove, 6te stigne6 edin moment v igrata kudeto nqma da moje6 da produlji6... tva mesto e sled kato trugne6 kum noviq svqt koito e pazen ot 2ma ricari i ob6to vzeto ako ne e originalnata versiq koito q svali 6e se spuka ot qd kato razbere kvo go o4akva to4no na tva mesto....
-
senator
a slu4aino da znaesh koi ot dvata file da iztegliqhttp://free.data.bg/fred/Gamez/
Ako si gi teglil
Ako si gi teglil
b0neS написа:senator
Да! Сега и аз пробвах от арената и не ми отваря да изтегля играта! Просто арената е яко бъгава от известно време! Та, другаде не я намирам за сега! Иначе поглеждай от време на време в арената, скоро би трябвало да го оправят!![]()
saiyan.
Какви ги плещиш бе!? Нищо не разбрах! Поне кажи какъв е проблема като стигнеш до там и може и да има оправяне! Баси! Много почнахте да ме "кефите" с тия НЕразбираеми постове!На всичко от горе и нов юзър! Нямам думи!
tva 4e sum nov user ne ozna4ava ni6to... a kolkoto do tva kakvki gi "ple6ta" 6ti kaja 4e ako si zapoznat s igrata 6te6e da razbere6.... prosto ako ne e originalnata versiq nqma da moje6 da q izigrae6 cqlata... bih kazal 4e samo 1/3 se krie v neoriginalnata versiq na igrata.... no hard feelings after all de....
-
senator
Sim написа:Cossaks: Back To War.ISO
БРАВО Ти спечели потупване по нет-а
А тханкс
а за Art Of War da znaesh ot kade da q drupna
-
senator
- Bethrezen
- Обратна връзка:
b0neS написа:Bethrezen
Soul Reaver 2![]()
senator
Това беше ебавка! Потписа недвосмислено говореше за това!
п.с.
Благодаря!
Victims aren't we all?
<-You will be a STUPID MAN