Андрей отново политизира темата
Arrow, пиша така, защото от телефон е истинско мъчение да се пише тук.
Аз супермоделите като ги погаля по бузата най-много да им избърша сълзите от дълбокото гърло с хуя си.Der Meister написа:Ценител съм на естествената женска красота без грим и фотошоп. Харесвам пищните женски форми, а не анорексични гримирани фотомодели, които като ги погаля по бузата, ще имам чувството, че ще им се отчупи парче грим от кожата.
Какви комплекси, какви 5 лева? Хората, които не слушат чалга им е през хуя за тази музика. Аз подкрепям българската музика по всякакви възможни начини и не само не ме е срам от нея, но се гордея с нея! Нещата се промениха. Много млади хора вече слушат алтернативни стилове. Клубове като Терминала, Строежа, Маймунарника, Мазе и др. се пълнят дори в делнични дни, когато има концерти на бг групи. Чалга слушат циганите. Работя до леярски цех и всичките прости мангали там слушат чалга. Което няма лошо, щом се кефят. Просто е смешно да кажеш, че хората не слушали чалга, щото били комплексари. Имам чувството, че живееш в зората на интернета, когато хората се деляха на чалгари и анти-чалгари. После аз съм бил чичо.Liberty написа:Това е щото се напълни с интелектуалчета дето "не слушат чалга". Понеже вече не е престижно. За това си трябва нещо дето хем не чалга, хем си е баш същото. Аз лично предпочитам чалгата. Но това са типичните български комплекси. Сърбите не се срамуват от тяхната чалга. Нито го правят гърците, нито турците и т.н. Ние тука гледаме да си съсипем малкото хубаво дето го имаме.Gipo написа:А, тая ли гняс изпълнява антилопа? Е що казвате, че не била чалгаркаАбсолютна чалга си е това
Аз точно това имах предвид под "не го наричат чалга, а хип-хип, за да го пускат по другите радиа, нищо, че звучи точно като чалга".
При всички случаи е музика, която бива възпроизвеждана в тоалетната докато си по голяма нужда.
За Палермо не знам, ама аз като бях преди време у Лондон за 10-на дена бях потресен какво циганска грозотия е. Навсякъде ей тия дърти тухли ат 19-ти век. То си има някакъв чар, ама наистина буквално едно и също. Някакви тесни улици, супер клаустрофобично и пълно с някакви негра и ислямисти и смард на драйфано и развалена храна. И в комбинацията с мрачното време и това че хората там са ебаси ботовете, имаш чувството че си в Мордорshub niggurat написа:
иначе, ако смятате, че в софия е зле ... преди 2 години бях в Палермо и се потресох - не бях виждал по-гадна свинска клоака и гето от тоя град - верно, че е бедняшката част на Сицилия, ама ВСЕ ПАК, дееба
София изглеждаше като супер спретнат мегаполис в сравнение с това нещо
дори по центъра, където стърчат паметници от римско време бяха челно насрани с кви ли не лозунги и свастики и хуйове
За мен е по-вероятно много хора да не слушат чалга, защото е отпадъчен стил, а не защото е/не е престижно. Поне моята причина е такава. Все едно да кажеш, че хората ползват чужди компютри, а не правец, само защото правеца вече не е престижен.Liberty написа: Това е щото се напълни с интелектуалчета дето "не слушат чалга". Понеже вече не е престижно. За това си трябва нещо дето хем не чалга, хем си е баш същото. Аз лично предпочитам чалгата. Но това са типичните български комплекси. Сърбите не се срамуват от тяхната чалга. Нито го правят гърците, нито турците и т.н. Ние тука гледаме да си съсипем малкото хубаво дето го имаме.
Иначе останалото от статията ми е мега кринджЦивилка – цивилен полицай. Ако се чудите какво значат графитите "Песъка е ухо" из центъра на София, да знаете "човекът с прякор Песъка е цивилен полицай, т.е. подслушвач, ухо".