Кубрат Пулев...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко
Ами именно бе, +1000 за поста ти. За вкус не се спори! Защо тогава вече за не знам кой път като стане въпрос за кеч тука ми се изреждат 1000 човека да ми обясняват колко е тъп? Ми като е тъп не го гледайте, какво ви бърка в гъза шибания кеч не мога да разбера. ОК Гипо не харесва кеч и реалити шоута, нямам проблем с това. Но наричайки хората, които ги гледат жалкари, означава, че е човек с предразсъдъци, който си натрапва мнението по изключително детски и дразнещ начин. Аз така бях в 10-ти клас, когато бях чалга хейтър и чалгарите не ги броях за хора 
Тилка, добре,че не се опитваш да мислиш, че ще се отвори черна дупка като тая в интерстелар...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Леко със спойлерите само.Gipo написа:Тилка, добре,че не се опитваш да мислиш, че ще се отвори черна дупка като тая в интерстелар...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Това не е спойлер, а най-обикновена фабрична предна броня.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
nedei vika leko ve
nema leko
nema leko
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
nema li ?
Spoiler for :
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
- Kirilicata
Стига сте остроумничили бе, олигофрени.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
ne se pravi na inteligenten we maloumnik
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
То щото футболните мачове не са толкова нагласени колкото кеча. А за това как забиват глава в тревата от най-малкото докосване, да не говоряGipo написа:Вижте, намерих футболния еквивалент на кеча!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0
Значи само слушаш кеча, това обяснява защо не си видял, че всичко е нагласено до последната пръдня на коментаторите.Der Meister написа:Това е все едно да кажеш - що гледаш филми като можеш да слушаш музика. Кеча е кеч, мма-а е мма.
Spoiler for :
Ако кажеш, че има симулиращи футболисти, ще се съглася. Аз също не го харесвам това (едва ли някой го харесва). Но да сравниш нагласеността на кеча с футбола е меко казано тъпотия. Футболният еквивалент би бил - да се знае шутиращия в кой точно ъгъл и на каква височина ще бие, за да знае вратаря как по-атрактивно да я избие/пропусне и тн. Кечът е просто сериал, при това много кофти сериал, с най-слабите възможни актьори. Дали ще харесваш този сериал си е въпрос на вкус. Вероятно се дразните на турските/латино сериали, защото са скапани и се чудите на хората, които ги гледат. Еми същото е с кечаKirilicata написа: То щото футболните мачове не са толкова нагласени колкото кеча. А за това как забиват глава в тревата от най-малкото докосване, да не говоря
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
-
Der Meister
- Обратна връзка:
ОМГ защо по дяволите сравнявате кеча с футболаGipo написа:Ако кажеш, че има симулиращи футболисти, ще се съглася. Аз също не го харесвам това (едва ли някой го харесва). Но да сравниш нагласеността на кеча с футбола е меко казано тъпотия. Футболният еквивалент би бил - да се знае шутиращия в кой точно ъгъл и на каква височина ще бие, за да знае вратаря как по-атрактивно да я избие/пропусне и тн. Кечът е просто сериал, при това много кофти сериал, с най-слабите възможни актьори. Дали ще харесваш този сериал си е въпрос на вкус. Вероятно се дразните на турските/латино сериали, защото са скапани и се чудите на хората, които ги гледат. Еми същото е с кечаKirilicata написа: То щото футболните мачове не са толкова нагласени колкото кеча. А за това как забиват глава в тревата от най-малкото докосване, да не говоряАз не съм тръгнал на някаква кампания "не на кеча!", не ме разбирайте погрешно
. Просто използвам форума по предназначение и изказвам гледна точка.
А за това, че кечистите били слаби актьори, ще кажа само, че в момента най-високо платения актьор е кечист. А отделно от това много други кечисти пробиха или са на път да пробият в Холивуд.
Нямам нищо против мнението ти, стига то да е "не харесвам кеч, защото така и така", а не "кеча е тъп и който го гледа е тъп, защото така и така". По същата логика, някой може да ти каже, че да си на 30 и да играеш ММО игри си олигофрен. Всеки си има различни хобита, ясно е, че няма как всички да харесват едно и също, така че стига тъпи спорове. По-добре да се обсъжда политика с Андрей, отколкото това
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
аха...
Но това на страна , в днешния жесток свят се стига до там че трябва дори да използваш жестокостта като изразно средство в подкрепа за съществуването на любовта...
http://novanews.bg/news/view/2014/03/24 ... %81%D0%B8/
Но това на страна , в днешния жесток свят се стига до там че трябва дори да използваш жестокостта като изразно средство в подкрепа за съществуването на любовта...
http://novanews.bg/news/view/2014/03/24 ... %81%D0%B8/
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Между другото, ММО играчите имат най-високата средна възраст от всички геймъриDer Meister написа: По същата логика, някой може да ти каже, че да си на 30 и да играеш ММО игри си олигофрен.
Много пъти ми се е случвало да съм най-малкия в клана/гилдията.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
В случая може да се направи само едно - тупалки насекъде 
- Kirilicata
Жалко че mmo игрите са за безмозъчни, вече изгубили смисъл да живеят, хора.Gipo написа:Между другото, ММО играчите имат най-високата средна възраст от всички геймъриDer Meister написа: По същата логика, някой може да ти каже, че да си на 30 и да играеш ММО игри си олигофрен.![]()
Много пъти ми се е случвало да съм най-малкия в клана/гилдията.