Vegan

Нещата от живота
Аватар
mcmlxxxvi
В момента играе: в момента не играе, довечера може

Re: Vegan

Мнение от mcmlxxxvi »

The Wolf написа:Розовия педал не се изрази достатъчно ясно, искам да ми се обясниш в поне две страници текст и без да използваш неща, случили се на теб в обяснението :) Но се радвам как ми се напиняш :oops:
The Wolf написа:Бг мама има всякакви глупости, повечето от които са брътвеж на някакви майки на средна възраст. Може и да има полезни неща, ддз, обаче пак няма да им влизам в прокисналия форум. Тука се радвам на по голямо внимание от розовия, а той ми стига :oops:
виж
с тебе не се познаваме
преди, като беше кафев гандалф, ти четях простотиите и си виках "тоя е ок"
ама времената и нравите се менят, явно ти също
така че
моля ти се, престани
с добро нали, сешсе

Код за потвърждение: Избери целия код

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

lube ti ma prebi

toa kafeviq gandalf li e bil we
джумерки
Аватар
Motorolaz

Мнение от Motorolaz »

гандалф кафявата златка си е ok guy
leave him alone
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

кой е тоя кафев гандалф бе, за какво говорите

The Wolf е The Best, оня психопат, дето беше тръгнал да рути форума, ма го пренесоха в раздела-кофа и там вече не помня кво стана
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Motorolaz

Мнение от Motorolaz »

гандалф кафявата златка е гандалф кафевия имаше аватар на гандалф, като че ли си е точно той тъй като сега си е сложил аватар на Марлон Брандо , тоест някакъв кино любител
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Мнение от Buttersa »

бтв мнол са яки тея суровите миксове от ядки, от няколко дена закусвам с такива и ме радват :rockon:
Spoiler for :
не съм веганераст, набивам мръвкалък, ма ми писна цяла зима пържоли, а и требе да свалям кила, че съм ебати говедото
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

ядката е задължителна за сички :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Buttersa написа:бтв мнол са яки тея суровите миксове от ядки, от няколко дена закусвам с такива и ме радват :rockon:
Spoiler for :
не съм веганераст, набивам мръвкалък, ма ми писна цяла зима пържоли, а и требе да свалям кила, че съм ебати говедото
И аз напоследък съм ги започнал - тея миксовете от ядки и сушени плодове. Ма са мн скъпи мама му стара.

п.с и ако това наистина си ти,

стига спамил
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Аз съм слънцеяд , седя и ям слънцето ... понякога правя фотосинтеза, понякога когато няма вода само се грея и събирам тен. Всичко друго е много вредно , а от месото се умира веднага. Ако изядеш 2 грама месо и за 2 секунди умираш ... и след това отиваш в ада, защото са утрепали животно заради тебе, а това е грях.
Понякога ям трева , ама много рядко , защото и тревата е живо същество и не е хубаво да се унищожава. Един път изядох едно глухарче по погрешка и после една седмица плаках от мъка, че съм го убил.
Миналата нова година бях на веган-гей купон, където суровокупонясвахме с приятели суровогейoве. Там изядох два сурови боба , едно зърно леща и за десерт ядох един мъх. Беше много готино , така преядох че после не ядох някъде около три години ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

NoName написа: Миналата нова година бях на веган-гей купон, където суровокупонясвахме с приятели суровогейoве. Там изядох два сурови боба , едно зърно леща и за десерт ядох един мъх. Беше много готино , така преядох че после не ядох някъде около три години ...
След като го прочетох това, смятам, че поне малко послъгваш в поста си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

NoName написа:Аз съм слънцеяд , седя и ям слънцето ... понякога правя фотосинтеза, понякога когато няма вода само се грея и събирам тен. Всичко друго е много вредно , а от месото се умира веднага. Ако изядеш 2 грама месо и за 2 секунди умираш ... и след това отиваш в ада, защото са утрепали животно заради тебе, а това е грях.
Понякога ям трева , ама много рядко , защото и тревата е живо същество и не е хубаво да се унищожава. Един път изядох едно глухарче по погрешка и после една седмица плаках от мъка, че съм го убил.
Миналата нова година бях на веган-гей купон, където суровокупонясвахме с приятели суровогейoве. Там изядох два сурови боба , едно зърно леща и за десерт ядох един мъх. Беше много готино , така преядох че после не ядох някъде около три години ...
бобчетата и лещата на са ли живи същества ве :x
убиец !
Аватар
brutaldeath
В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop

Мнение от brutaldeath »

Садвам ви с 1 изречение и си лягам. Баце ви Рийд е Вегетарианец...
Аватар
Dr.Panda
В момента играе: Психотерапевт

Мнение от Dr.Panda »

това антифа раздела на форума ли е менчета ? :)
Zheko
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

nico vegan :o
джумерки
Публикувай отговор