The Wolf написа:Ма много хора пишат там бе, оня дето преди пишеше тука фрийман май беше, го имам у френдс там, но нема съобщения написани, но четеше до време. Оня Боби ейнжела го знам дейба и педала сринат гаден беше, тва е васето, ма го банваха, после се завръщаше, хакнаха му паролата и не знам какви още простотии, тоя р геймса дето го баннаха пак е трол от тука, оня бастиан лапето също пише и тука, ма са неизвестни и да ти ги кажем няма да ги знаеш, затова преди казах че много хора от тука пишат и там, ама са неизвестни като цяло и в двата форума или са тролове. А моя главния акаунт много ясно, че не го казвам, да ми се смеят после моите хора там, че пиша тука 

Как па не 

ПП: Малките тролчета дет плъзват тука си мислят, че аз съм баща им и само ми спамят на лични разни простотии да ги защитавам и да им помагам и без да подозират всичко си изпеват. Умирайте и спрете да ми спамите, гнусари безмозъчни. Какви пишлемета се навъдиха не е истина 

ПП2: Шефо може да се смее и бъзика за това с оръжието, но така ми е забавно, някой като не ме е виждал на живо си мисли как съм некой дебил дебел и нещастен, а след време като се срещнем променя мнението си веднага 

ahahah ti si nqkav bolen be mom4e
spri narkoticite
kak bobi eindjala 6e e vasko be 

mn dobre gi znam i 2-mata
nz za kvo se opitva6 da si izmislq6 nqkvi raboti
smisal i 2-mata sa baq typi ma ne sa edin i sa6t 4ovek
ediniq e ot silistra drugiq ot ruse
snimki sa puskali i 2-mata
razli4ni sa
nz kak re6i 4e sa 1 4ovek
o6te malko 6e kaje6 4e bobi angela e bobi moderatora ot toq forom 

6oto i 2-mata se kazvat bobi 

aide malko i ti na nivo
tiq drugite deto govori6 gi znam po princip ma mai samo freeman e edin i sa6t, 6oto nika mu e 1 kam 1 v 2-ta foroma
za drugite nz kak re6i 4e pi6at tuka