Предизборната тема!
Re: Предизборната тема!
Нема партии, нема избори... Има само КУПОНИ
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Не, не дават.High_voltage написа:бтв, който чат-пат е поглеждал телевизора в последно време, може ли да ми каже дали медиите дават честно поле за изява на всички кандидат-партии за изборите?
По-специално ме интересува дали дават Светльо Витков
А олигофрена Витков, колкото и да му се дървите няма шанс, най-много да събере процент и половина като на президентските избори, но и това е малко вероятно, защото там кандидатите бяха 18, тук партиите са 45.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Това е видео обръщението ми по повод парламентарните избори:
http://vbox7.com/play:6db97cc154
http://www.youtube.com/watch?v=DX56WaFj ... e=youtu.be
http://vbox7.com/play:6db97cc154
http://www.youtube.com/watch?v=DX56WaFj ... e=youtu.be
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Nocturno написа:LANCER се пише, американецо, и MITSUBISHI
и да ви сера на изборите
Андро, не се прави на сляп.Serious Sam написа:И за BMVДжони Спагети - написа:Искам Андрей да ми говори за Fort, Opew и Aludi
¯\_(ツ)_/ ¯
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
alekalekalek 57 мин. 1
аве еи смешник с кви работи на занимаваш ти 8 минути ве.. ко ми турсиш внимание и да субереш някви плюсчета и да си напраиш чикия в вас .. да еба булхарника аз гарантирам на хората че ти много смурдиш на урина
аве еи смешник с кви работи на занимаваш ти 8 минути ве.. ко ми турсиш внимание и да субереш някви плюсчета и да си напраиш чикия в вас .. да еба булхарника аз гарантирам на хората че ти много смурдиш на урина
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Тук може да се поспори в известен смисъл.High_voltage написа:Качествен коментар, евала!Andrey358 написа: http://www.youtube.com/watch?v=DX56WaFj ... e=youtu.be
Също добре направи, че спомена, че единствената голяма партия, която печели гласове именно поради убежденията си е БСП. Това е нещо, което доста хора не осъзнават и псуват "пенсионерите комунета" без да се досещат, че дадените продължават да дават гласа си за нея именно защото им се изпълняват обещанията за увеличение на пенсиите.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Всъщност... далеч не само пенсионерите гласуват за БСП. Има доста млади социалисти и тъй като едва ли някой гласува за тази партия поради чара и харизмата на Станишеви Първанов, вероятно го правят именно поради заявените политически убеждения, ценности, принципи и т.н. Друг е въпроса че социализма отдавна е доказал своята несъстоятелност, но хората явно не се учат от грешките си.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Мога да ти разкажа много за БСП от първа ръка, но не много хубави неща.Andrey358 написа:Всъщност... далеч не само пенсионерите гласуват за БСП. Има доста млади социалисти и тъй като едва ли някой гласува за тази партия поради чара и харизмата на Станишеви Първанов, вероятно го правят именно поради заявените политически убеждения, ценности, принципи и т.н. Друг е въпроса че социализма отдавна е доказал своята несъстоятелност, но хората явно не се учат от грешките си.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
High_voltage написа:Нека все пак похваля и Кунева..............................
ясно е изписано на лицето й че не е комуноидна креатура.
бях навит да гласувам за волен заради изказванията му за златото, обаче като се изцепи че ако стане премиер цял свят ще разбере за баташкото клане се отказах. глас народен/кунева няма как да ги взема насериозно. герб(които даже недоумявам какво правят на тези избори и как цветанов бил виновен, ама в момента не могли да го пипат щото имал имунитет, разбираш ли)/тройната автоматично ги изключвам. и кво излиза, че нямам адекватен избор. и за това смятам да пусна задраскана бюлетина. не се правя, че разбирам от политика, просто разни нахвърлени мисли. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
тежки нокаути
Сентинеле! СКАЛАТА и България ти казват че си прост.
Кечмания 30 main event: Пловдивски манаф Бареков VS некви типове дето метат чаши
Кечмания 30 main event: Пловдивски манаф Бареков VS некви типове дето метат чаши
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Чети Зелената книга. Или по-точно ей тоя пасаж:High_voltage написа:е давай де, т'ва е целта на темата.
Spoiler for :
¯\_(ツ)_/ ¯
Прост съм. Щото ако знаех, че ще станеш такъв нямаше да си губя времето с майка ти.DA_ROK написа:...
тежки нокаути
- австриискиа дънер
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Дюнер, ти кой от тия на снимката си?австриискиа дънер написа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597418626935613&set=o.164489472290&type=1&ref=nf
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- австриискиа дънер
тоя зад тебе съм аз, ама не се познаваме и за това е станало разминаване 
не е луд тоя дет яде баницата, нали знаете
мангалите като са прости и бедни ще живеят за кебапчетата и ще се кланят на вожда
а герб като са акъллии търгуват с душите на хиляди, дори милиони може би (включително мангали), и им е през кура за:
- тва колко добре си запознат с идеологията и историята на партията, за която гласуваш
- колко, как и кви книги си прочел
- кво ти е IQ-то и кви таланти имаш
- в кви интелектуални среди се движиш
- какво мислиш
- дали въобще мислиш
ситият на гладния не верва
и обратното
и за тва ся на 12-ти май както се пънем/пънете/пънат всички, че ше БОЙКОтират, абдикират, ликвидират държавата, изборите, правителството, мафията и отнекъде като манна небесна ще падне истината, пътеводната светлина, дето ще копа градината и бърше гъза без да полагаме никво усилие, ще ядем салама, както сме го яли през всичките тия 24 преходни години, ще си пием ракията и 2 месеца след изборите дори помен няма да има от всичкото тва
щот не е важно, ей за тва
една голяма, огромна, гигантска част от нещата в тая тема, на улицата, в пенсионерските клубове не знам колко се казват на ташак и колко сериозно, ма изглеждат така казани, сякаш некакви дечица се радват че са станали на 18 и вече им е позволено (по закон) да си играят на политика
толкоз изтървана реалността никога не е била
мангалите като са прости и бедни ще живеят за кебапчетата и ще се кланят на вожда
а герб като са акъллии търгуват с душите на хиляди, дори милиони може би (включително мангали), и им е през кура за:
- тва колко добре си запознат с идеологията и историята на партията, за която гласуваш
- колко, как и кви книги си прочел
- кво ти е IQ-то и кви таланти имаш
- в кви интелектуални среди се движиш
- какво мислиш
- дали въобще мислиш
ситият на гладния не верва
и обратното
и за тва ся на 12-ти май както се пънем/пънете/пънат всички, че ше БОЙКОтират, абдикират, ликвидират държавата, изборите, правителството, мафията и отнекъде като манна небесна ще падне истината, пътеводната светлина, дето ще копа градината и бърше гъза без да полагаме никво усилие, ще ядем салама, както сме го яли през всичките тия 24 преходни години, ще си пием ракията и 2 месеца след изборите дори помен няма да има от всичкото тва
щот не е важно, ей за тва
една голяма, огромна, гигантска част от нещата в тая тема, на улицата, в пенсионерските клубове не знам колко се казват на ташак и колко сериозно, ма изглеждат така казани, сякаш некакви дечица се радват че са станали на 18 и вече им е позволено (по закон) да си играят на политика
толкоз изтървана реалността никога не е била
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Виж го кво направи обаче през 44-таHigh_voltage написа:
Кимон Георгиев казва следното през 1934:
¯\_(ツ)_/ ¯