Не бъдете тъпо копеле като мен...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Re: Не бъдете тъпо копеле като мен...
аз лично карам като боклук напоследък, така че благодаря за тематаAdmiral General Hero написа: Не го хранете, че е направил тема. Аз му благодаря затова. Защото знам, че и аз утре като се кача на околовръстното няма да намаля само пред камерата. Не знам какво ви пречи и на вас да си вземете поука от чуждата грешка... след време ще се забрави, но и три дена да не напъвате педала, знае ли се, може да спасят живот...
дано момчето се оправи .. относно всичко друго не е нужен коментар, всеки шофьор знае как ти повлиява дори най-малкия инцидент на пътя, представям си какво му е на ОП (надали ще му остане доживот, независимо от крайния изход в случая)
with that said, виновен е, естествено и го знае много добре, а what's done is done и нито една псувня във форум няма да го промени
остарехме
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Господин Аз-знам-всичко отново се намесва с компетентно изказванеNocturno написа:неМакс Пейн написа:Ужасяващо е как хората могат да си отидат за секунди.
ужасяващо е колко тъпо същество е човекът
WeAreGettingClose
A Господин Аз-не-знам-нищо (Декстърчо) се изсра отгоре с малоумното си мнениице...Dexter написа:Господин Аз-знам-всичко отново се намесва с компетентно изказванеNocturno написа: не
ужасяващо е колко тъпо същество е човекът
П.С. Като карате, не ръгайте кат' говеда, шоту не става само с ръгане... Требе си и Акъл...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста