Джунейд написа:Там в забавните ми години 9-10 клас
стига бе, кво - ще се пенсионираш ли вече
Джунейд написа:Там в забавните ми години 9-10 клас
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
вече правя малко/почти никак простотии+-+ написа:Джунейд написа:Там в забавните ми години 9-10 клас
стига бе, кво - ще се пенсионираш ли вече
БАХАХХХАХАХАХХАХЕрнестин написа:Не е най-неловката, ама е от преди пет минути:
[7:32:56 PM] Методи: току-що излизам от стаята ми, за да отида на долния етаж да взема някакво ядене от кухнята
[7:33:07 PM] Методи: отварям вратата на стаята, а в коридора пълен мрак
[7:33:51 PM] Методи: и тъкмо тръгвам към ключа за лампата, дето е до банята, а от банята излиза австралийската ми съквартирантка, която е много сладка и от седмици я чакам да се засечем, за да я заговоря и да я каня да излезем
[7:34:20 PM] Методи: и момичето си излиза от банята по хавлия, светва лампата и буквално подскача на място, като ме вижда мен, застанал по средата на коридора, в тъмното
[7:34:33 PM] Методи: и без да ме погледне повече хукна надолу по стълбите към нейната си стая
[7:35:00 PM] Методи: сега съм онзи крийп, който я дебне в тъмното пред вратата на банята
[7:35:02 PM] Методи: fuck my life
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
creator написа:Ебал съм те, не си толкова велик, колкото си те представям. А и на площадката за футбол нямаш шанс!

Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Мноо е яко като така те е напънало че вече се подава и ти търчиш и го пускаш със засилка още преди да си опрял гъза в чиниятаMe написа:Една от преди 10 минути:
Цял ден ме нещо ме боли корема, та реших да сляза до магазина за една "Активия", белим помогне.
Таман вадя Активията от хладилника в магазина, и усещам как ми се досира МОЩНО! Със странна походка приближавам касата, на която слава Богу нямаше никой, посочвам Активията на продавачката, изсипвам стотинките и се омитам на бегом. Подтичвайки със ситни крачки и стегнат гъз се добирам до нас, но усещам, че пустият му гъз ще ме предаде на финалната права.
Успях в крайна сметка, но всичко се реши чрез фотофиниш.
Очакваме период на творчески романтизъм и някоя друга (НЕ)културна революция, плюс-минус повторно пришествие на някое старо куче.creator написа:Ахаха, харесва ми да ви чета! Мислите ви се допълват като деца пророци в общ кошер-разум. Струва ми се, че изграждам емоционална връзка с вас. Форумът търпи своеобразен ренесанс с теми за дефекация и акцент към детайла. Гоу он, Рокстар генгстарс!
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко