Добави колкото щеш бе, олигофрен. Няма ли да осъзнаеш, че не си желан тук най-после? Направи си колкото акаунти щеш през колкото искаш проксита, пак единственото което ше чуеш по твой адрес тук е
да ти еба майката грозна
Бива да си тъп, ама чак толкова, сам ше шашкам ебаси. Сложил си в профила някви синонимчета че гугъл да препраща тук и всички да видят как целия форум те храни какъв си грозен, тъп, нагъл педераст. Как смяташ да направиш бизнес така? Впрочем съм убеден, че си хомо и жена не си виждал.
Нас не ни ебе за какъв бизнесмен се имаш и колко можеш да спечелиш от заблудени глупаци, ние не сме от тях и от този форум няма да намериш и един "клиент". Щото всички знаем че си казанен червей и че смисъл от съществуването ти няма.
А ако още веднъж решиш да се похвалиш колко са ти възрастни баламите дето се заблуждават да ти дават пари, ше ти е за сефте. Никой не го ебе, ако ще и на 80 годишни пенсионирани комунистки да си продаваш ебаните акаунти.
Струва ми се че чак се ласкеш че ти се обръща внимание тук, щото мама не ти го е давала като малък. Нас обаче ни е кеф да ти обясним какъв боклук си и проблемите в детството ти довели те до казана не ни вълнуват. Радвам се че те препсувах 3 пъти и ще спя спокойно, ти продължавай да бъдеш шеф на казана. Лайнар комплексиран.
Излез.
Давам под наем старкрафт 2 и ДОТА 2 акаунти
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Давам под наем старкрафт 2 и ДОТА 2 акаунти
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
е верно че е obvious всичко де казах за теб, ма не ти прави чест да си го признаваш ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
I'll report him as usual, don't you worry, Boby! 

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq