просто...излез.thewhitestig написа:
сравниме
За какво точно се използват таблетите?
Re: За какво точно се използват таблетите?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Till.Lindemann
ей отворко
само Аз мога да наричам ерик ериксон
само Аз мога да наричам ерик ериксон
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Изходе, побарай си пишката малко и се кротни, плс.->Изход<- написа:просто...излез.thewhitestig написа:
сравниме
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- thewhitestig
Хващаш се за правописна грешка, понеже няма за какво друго да се хванеш.->Изход<- написа:просто...излез.thewhitestig написа:
сравниме
- - Алминатора -
-
Маце Борко
А ти пък ще ми обясниш ли чий хуй точно дириш във фейсбук групата на курса ми? :Д
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
thewhitestig, ще пробвам за последен път да ти го обясня, тъй че чети внимателно:
ползването на дебилен софтуер не е ограничение на хардуера. Запитай се по какво точно се различават лаптопите от таблетите с нормална операционна система. Запитай се и каква е основната функция на един телефон.
Разбираш горе-долу колкото онзи в подписа ми и искарваш същите аргументи. Ако не си разбрал, пак ти казвам-излез.
ползването на дебилен софтуер не е ограничение на хардуера. Запитай се по какво точно се различават лаптопите от таблетите с нормална операционна система. Запитай се и каква е основната функция на един телефон.
Разбираш горе-долу колкото онзи в подписа ми и искарваш същите аргументи. Ако не си разбрал, пак ти казвам-излез.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Спирам, защото с теб нито може читав спор да се проведе, нито да се аргументираш като хората.Ерджан написа: Баце молим ти се
СПРИ
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Всъщност е прав.Ерджан написа:Баце молим ти сеDesolated написа: Да, не съм чертал таблица, не мисля и да чертая, но смятам, че touch screen-а е много по - удобен за чертане от мишка + клавиатура.
СПРИ
Неслучайно се правят таблети* за чертане/рисуване. Хората, които си изкарват парите основно с това, не го правят с мишка и клавиатура.
*разбирай нещо от сорта на това, а не на iPad, Galaxy Tab и т.н.
Ми аз това разбирам, като ми кажат таблетMe написа: това
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
И аз съм така, за това се чувствах длъжен да поясня.Desolated написа:Ми аз това разбирам, като ми кажат таблетMe написа: това
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Desolated написа:дали ще мъкна Kindle Fire или ще имам Wildfire S
Ама спри се бе готинDesolated написа:Ми аз това разбирам, като ми кажат таблетMe написа: това
унижаваш се вече!
Седи пича и ми спори как таблета бил по-удобен за чертане, въпреки че понятие си няма от чертане, пък аз не съм можел да се аргументирам като хората.
Ма недей така, молим ти се.
То и кво да ти се аргументирам, глей че си поредния невръстен олигофрен дето не му се получи и накрая го обърна на простотии. Имал предвид графичен таблет, като горе даже примери за това което имаше предвид ми дава, дето си е баш tablet PC.
ЗА КАКВОТО ВСЪЩНОСТ Е ЦЕЛАТА ТЕМА
Още повече, графичните таблети са направени за рисуване и чертане, но не и чертане на таблици, какъвто пример подхванахте. Excel-а си иска клавиатурата и мишката, сори.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- thewhitestig
Качествения продукт е съвкупност от добър хардуер и софтуер. Някакси не върви да бутнеш Win 95 на чисто нов Alienware примерно. Аргументът ти не важи. Има разлика между "какво би било ако..." и каква е реалността.->Изход<- написа: ползването на дебилен софтуер не е ограничение на хардуера.
-
Маце Борко
Btw, компютърът ми от преди осем години е по-слаб харудерно от настоящото поколение смартфони и функциалността му въпреки това е около двеста пъти по-голяма. По-голяма дори от тая на таблета ти с Win 7 - това дори няма да ти го обяснявам защо е така, ако някога ти се е налагало да свършиш малко работа на тоя таблет, сега изобщо нямаше да се води тоя спор. Не ми стана ясно за къв чеп почна да гледаш на темата само от хардуерно естество. А, чакай, щото нямаш аргумент за останалото->Изход<- написа:thewhitestig, ще пробвам за последен път да ти го обясня, тъй че чети внимателно:
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Тук си прав, въобще не обърнах внимание, че става на въпрос конкретно за екселски таблици.Ерджан написа:Още повече, графичните таблети са направени за рисуване и чертане, но не и чертане на таблици, какъвто пример подхванахте. Excel-а си иска клавиатурата и мишката, сори.
tabletite sa gyzariq !
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- - Алминатора -
То аз и в групата на групата на курса ти се опитвам да вляза, ама нещо не ме пускатStrain написа:А ти пък ще ми обясниш ли чий хуй точно дириш във фейсбук групата на курса ми? :Д
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!