Тихо вече. Няма да споря с простотата ти.->Изход<- написа:...
Спориш с мен за неща, които не съм казал.
Не съм си и помислил, че е държавна политика. Още по-малко пък навсякъде.
Щото е традиционно право, и се практикува.
Що не съм плюел по евреите...
Ми щото темата е за Иран бе, готин.
Ти знаеш ли ми мнението за Израел? Или ако не съм ги нахранил публично в тема нямаща нищо общо с това, значи съм полу-евреин.
Не го пишело в Корана, а в хадит. Все едно не го пишело в Библията, а в Евангелие от Матей.
Като ше си цитираме Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sunni_Islam
(Извинявай, ти си едитнал и си си изтрил цитата, май за да изглежда че го знаеш от обща култура. Не се притеснявай, и аз там чета, не е срамно да не знаеш всичко.Sunni Islam is the largest branch of Islam.
Sunni Islam is sometimes referred to as the orthodox version of the religion. The word "Sunni" comes from the term Sunnah, which refers to the sayings and actions of Muhammad that are recorded in hadiths (collections of narrations regarding Muhammad).
Аре моля ти се. Напъвай се там срещу някой друг, че достатъчно време изгубих с теб. Не си човек с когото даже ми е забавно да се храня вече, какво остава да споря. Това че ти е трудно да осъзнаеш колко си тъп в действителност не означава, че аз ше продължа да си чеша езика с теб щото нямам какво по-важно да свърша от да споря с непоправими олигофрени като теб и волтажа. Стига вече.
Но като споменах и другото тъпоглаво педерастче, нека и на него отговоря - не бе дебилен, напълно разбрах картинката и слабоумния ти опит да приравниш двете страни. И затова ти обясних защо едната страна не е като другата - защото при едните е задължително по закон, а при другите е по желание. Дори това ли не успяваш да разбереш, деба и недорасляка ти? След толкова време пак ме изумяваш колко си тъп.
И пак:
Стига вече.