Най-яките пичове в историята на видео игрите
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите
Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Интересно... Адам получава точка.Валенин написа:Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио.
След малко обявявам победителят. Изчаквам още няколко минути, до 16:30. Всичко е във вашите ръце!
Още 3 минути до края!
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Обявявам край на гласуването!
Победител е творението на Eidos Montreal - Адам Дженсън.

Битката между Фрийман и Дженсън беше ожесточена, но ето че имаме победител! Разликата при гласуването между двамата е един глас. Ето каква е твоята сила! Благодаря, че спомогнахте за поддържането на темата и гласувахте обективно!
Подобна анкета можете да направите и вие или да споделите идея за такава, която отново аз да направя.
Рисунката на победителят, ще бъде налична в тази тема - утре! Още веднъж - благодаря!
Победител е творението на Eidos Montreal - Адам Дженсън.

Битката между Фрийман и Дженсън беше ожесточена, но ето че имаме победител! Разликата при гласуването между двамата е един глас. Ето каква е твоята сила! Благодаря, че спомогнахте за поддържането на темата и гласувахте обективно!
Подобна анкета можете да направите и вие или да споделите идея за такава, която отново аз да направя.
Рисунката на победителят, ще бъде налична в тази тема - утре! Още веднъж - благодаря!
Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече.
LA COKA
- Danivanov
- Обратна връзка:
Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг...bulLshi7 написа:Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече.
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Доста по-добър коментар от този на бикското лайноDanivanov написа:Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг...
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
кви гласове на всеки 15 минути бе БАВЕН. През хуя ми е за тъпата анкета, ама нормалните хора нямат време да дебнат кога ще решиш да променяш анкетата и да зануляваш гласовете, деба ти и майката смотана. Слагаш анкетата, оставяш я и квото дойде, не някви простотии.
Оня от деус екс е някво педалче, направо излязло от хомосексуалните мечти на dj cat. Ако тоя жалък педераст е спечелил смятайте и що за геймъри сте.
Да ти еба и тъпия коментар, да ми пишеш в някакъв суховат и насилено ентусиазиран стил ми бърка в мозъка. НЕ успях да се насиля да ти изчета целия коментар, ама си ЕБИ майката, даниванов или квото си.

Оня от деус екс е някво педалче, направо излязло от хомосексуалните мечти на dj cat. Ако тоя жалък педераст е спечелил смятайте и що за геймъри сте.
Да ти еба и тъпия коментар, да ми пишеш в някакъв суховат и насилено ентусиазиран стил ми бърка в мозъка. НЕ успях да се насиля да ти изчета целия коментар, ама си ЕБИ майката, даниванов или квото си.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
^This kid is so emotional. 
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Дани направо ти свалям шапка. Тука колко тролове те напсуваха, а ти им отговаряш все едно си говориш с близък приятел. На твое място щях да използвам мааалко по-нецензурни думички
Което пък вероятно щеше да доведе до една-две страници, пълни с глупости. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
-
SniperDwarf91
Изходе, тръстико загоряла, бъди така добър да си избършеш пяната/еякулата от устата и веднъж завинаги да се изнесеш от тоя форум. Всъщност, най-добре ще е да поемеш няколко супени лъжици цианид-човешката раса така и така е достатъчно зле в момента, не е нужно и ти да я мърсиш. Хем цоваш котката, хем го цитираш в профила си...при условие, че освен легло споделяте и една единствена мозъчна клетка, нямаш право на първото.
-
freeman8692
- Danivanov
- Обратна връзка:
Общ преглед на това, което се получи:

Ще трябва да върна добрия стар скенер, за да може да видите творбата ми в най-добра светлина.
Темата може да потъне. Ако някои иска въпросната сканирана версия, нека пише на ЛС. За какво са тези неща, в крайна сметка...
http://www.youtube.com/watch?v=NLqtr7Z7HfA
Готина творба на същата тема
Ще трябва да върна добрия стар скенер, за да може да видите творбата ми в най-добра светлина.
Темата може да потъне. Ако някои иска въпросната сканирана версия, нека пише на ЛС. За какво са тези неща, в крайна сметка...
http://www.youtube.com/watch?v=NLqtr7Z7HfA
Готина творба на същата тема
снайпер, жалък, да си ебеш майката, олигофрен
freeman8692, на теб кой ти разреши да се обаждаш, дебил с 3 поста?
Даниванов, получила се е прилично скицата. От колко време рисуваш?
freeman8692, на теб кой ти разреши да се обаждаш, дебил с 3 поста?
Даниванов, получила се е прилично скицата. От колко време рисуваш?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Снайперчо тихичко. Изходе трай си. Малките путчици, да не се обаждат, гласувайте си там и недейте много да знаете. Като достигнете колоритния ми статут, ви позволявам в някои теми да ми се намесвате и да ми отговаряте. Дотогава ще си седите мирно и кротко.
-
freeman8692
Пак същите интелектуалци от форума на Mass Effect 3

ония утепляк от medal of honor от първата мисия, дето го спасяваш и го застрелват в началото на втората.
иначе харесвам фрииман щото прилича малко на клептън, ама аз харесвам всички хора, които приличат на клептън, дори даскала ми по геодезия.
иначе харесвам фрииман щото прилича малко на клептън, ама аз харесвам всички хора, които приличат на клептън, дори даскала ми по геодезия.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Дейба, гледам Дани и се чудя що никой не е направил тема за рисунки в Твоческия форум
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.