Най-яките пичове в историята на видео игрите

Игри за PC

Кой е най-великия?

Аз
19
70%
Ти
1
4%
Той
2
7%
Тя
0
Няма гласували
То
2
7%
Ние
1
4%
Вие
1
4%
Те
1
4%

Общо гласове: 27

Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Гордън Фрийман :!:
Нема таа, нема онаа.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Валенин написа:Ей, ако ще правите сметки, да знаете че на балотажа отново си дадох гласа за Адам, но по погрешка гласувах за Ецио. :lol:
Интересно... Адам получава точка.

След малко обявявам победителят. Изчаквам още няколко минути, до 16:30. Всичко е във вашите ръце!

Още 3 минути до края!
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Обявявам край на гласуването!

Победител е творението на Eidos Montreal - Адам Дженсън.

Изображение
Изображение
Изображение

Битката между Фрийман и Дженсън беше ожесточена, но ето че имаме победител! Разликата при гласуването между двамата е един глас. Ето каква е твоята сила! Благодаря, че спомогнахте за поддържането на темата и гласувахте обективно!

Подобна анкета можете да направите и вие или да споделите идея за такава, която отново аз да направя.

Рисунката на победителят, ще бъде налична в тази тема - утре! Още веднъж - благодаря!
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече.
LA COKA
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

bulLshi7 написа:Последно като погледнах Гералт водеше по гласове, така че ходи да лапаш черни пишки и не ни обременявай с присъствието си повече.
Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг...
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Мнение от gua543 »

Danivanov написа:Битката е динамична. Към края имахме глас на всеки петнадесет минути. Дори отпуснах три допълнителни минути, за да може Гордън да се изравни с Адам, но победата си е победа. Deus Ex е класика, която много хора подценяват. Дори и аз, понякога. За пореден път ни се изясни, че феновете са тези, които поддържат една поредица/герой живи. Пък, нека ви наричат фенбои... Ако феновете не видят най-доброто в една, макар и не чак толкова добра игра, няма кой друг...
Доста по-добър коментар от този на бикското лайно :D :D :D
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

кви гласове на всеки 15 минути бе БАВЕН. През хуя ми е за тъпата анкета, ама нормалните хора нямат време да дебнат кога ще решиш да променяш анкетата и да зануляваш гласовете, деба ти и майката смотана. Слагаш анкетата, оставяш я и квото дойде, не някви простотии.
Оня от деус екс е някво педалче, направо излязло от хомосексуалните мечти на dj cat. Ако тоя жалък педераст е спечелил смятайте и що за геймъри сте.
Да ти еба и тъпия коментар, да ми пишеш в някакъв суховат и насилено ентусиазиран стил ми бърка в мозъка. НЕ успях да се насиля да ти изчета целия коментар, ама си ЕБИ майката, даниванов или квото си.
:lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

^This kid is so emotional. :lol:
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=U1sZ0ek7LLk

Не съм променял гласове :lol:
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Мнение от gua543 »

Дани направо ти свалям шапка. Тука колко тролове те напсуваха, а ти им отговаряш все едно си говориш с близък приятел. На твое място щях да използвам мааалко по-нецензурни думички :twisted: Което пък вероятно щеше да доведе до една-две страници, пълни с глупости. :roll:
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
SniperDwarf91

Мнение от SniperDwarf91 »

Изходе, тръстико загоряла, бъди така добър да си избършеш пяната/еякулата от устата и веднъж завинаги да се изнесеш от тоя форум. Всъщност, най-добре ще е да поемеш няколко супени лъжици цианид-човешката раса така и така е достатъчно зле в момента, не е нужно и ти да я мърсиш. Хем цоваш котката, хем го цитираш в профила си...при условие, че освен легло споделяте и една единствена мозъчна клетка, нямаш право на първото.
freeman8692

Мнение от freeman8692 »

:lol: :lol: :lol: ->Изход<- човече не ставаш за КРИВ КУР :idea: що не вземеш да се гръмнеш и да си сложиш край на мъките в мизерния,шибан и тотално прецакан "живот" комплексар неден.Danivanov пич продължавай все така анкетата е добра въпреки че моят фаворит не спечели.SniperDwarf91 напълни ми душата евала. :rockon: :rockon: :rockon:
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Общ преглед на това, което се получи:
Изображение

Ще трябва да върна добрия стар скенер, за да може да видите творбата ми в най-добра светлина.

Темата може да потъне. Ако някои иска въпросната сканирана версия, нека пише на ЛС. За какво са тези неща, в крайна сметка...

http://www.youtube.com/watch?v=NLqtr7Z7HfA
Готина творба на същата тема
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

снайпер, жалък, да си ебеш майката, олигофрен
freeman8692, на теб кой ти разреши да се обаждаш, дебил с 3 поста? :lol:

Даниванов, получила се е прилично скицата. От колко време рисуваш?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Снайперчо тихичко. Изходе трай си. Малките путчици, да не се обаждат, гласувайте си там и недейте много да знаете. Като достигнете колоритния ми статут, ви позволявам в някои теми да ми се намесвате и да ми отговаряте. Дотогава ще си седите мирно и кротко.
freeman8692

Мнение от freeman8692 »

Пак същите интелектуалци от форума на Mass Effect 3 :lol: :lol: :lol:
Аватар
човек

Мнение от човек »

ония утепляк от medal of honor от първата мисия, дето го спасяваш и го застрелват в началото на втората.
иначе харесвам фрииман щото прилича малко на клептън, ама аз харесвам всички хора, които приличат на клептън, дори даскала ми по геодезия. :D
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Мнение от Sabaka »

Дейба, гледам Дани и се чудя що никой не е направил тема за рисунки в Твоческия форум
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Публикувай отговор