Междувременно, в Гърция
Re: Междувременно, в Гърция
Гърция е държава на фанатици и псевдо аристократи които се опитват да заграбят ценостите и моралните устой които България е съградила на Балканите. За това, А също и след натиска на Бойко Борисов над Европа, там ще бъде наложен строг контрол над финансирането на частния сектор, където предимно са разположени основните двигатели на унищожителния Гръцки империализъм.
- - Алминатора -
Сигурен съм, че е такаHarcort написа:Гърция е държава на фанатици и псевдо аристократи които се опитват да заграбят ценостите и моралните устой които България е съградила на Балканите. За това, А също и след натиска на Бойко Борисов над Европа, там ще бъде наложен строг контрол над финансирането на частния сектор, където предимно са разположени основните двигатели на унищожителния Гръцки империализъм.
Каквито и цивилизации да има във вселената, те ще се подчиняват на същите закони, на които се подчиняваме и ние.Fanatic написа:Във вселената съществуват по-напреднали цивилизации и култури от човешката, които са по напреднали във всяко едно отношение и верятно са достигнали върха на своето съзнание...следователно съществуването на човешката раса според тях би било безсмислено..но пък аз съм човек така че не мога да кажа каква ще е тяхната гледна точка..или пък гледана точка на Създателя, ако приемем че има такъв...и дали вселената е нещо безкрайно или само това което субективно възприемаме?....чакай че нещо се обърках...
дай за всеки случай да сложа едно '/thread' , лайк а бос
Тоест, в действителност ако те са някакви свръхразвити и са решили всичките си проблеми и живеят в някаква абсолютна утопия, то тяхното съществуване би било безсмислено, не нашето
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
Това е най-тъпото нещо, което някога съм чел.Джони Спагети написа:Каквито и цивилизации да има във вселената, те ще се подчиняват на същите закони, на които се подчиняваме и ние.
Тоест, в действителност ако те са някакви свръхразвити и са решили всичките си проблеми и живеят в някаква абсолютна утопия, то тяхното съществуване би било безсмислено, не нашето
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
+1indigo написа:Това е най-тъпото нещо, което някога съм чел.Джони Спагети написа:Каквито и цивилизации да има във вселената, те ще се подчиняват на същите закони, на които се подчиняваме и ние.
Просто и предния му коментар беше бахти фейл разсъжденията
- - Алминатора -
Не съм и очаквал простаци като вас да разберат какво съм написал. 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Е, ти защото си виден интелектуален култур-трегер в българското общество...
WeAreGettingClose
евала за изтъкването на очевидни истини. Ние тук сме свободомислещи хора, които искат да променят света. За това излезДжони Спагети написа:Не съм и очаквал простаци като вас да разберат какво съм написал.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Какво общо има това с темата само ти си знаеш.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Тия по цял ден ше цъкат старкрафтAndrey358 написа: Междувременно в Южна Корея...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Serious Sam 1.0
Просто му е удобно по този начин да докаже как "капитализъма" води до просперитет навсякъде, а "комунизъма" - до упадъкwiedzmin написа:Какво общо има това с темата само ти си знаеш.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Статистически...Serious Sam написа:Просто му е удобно по този начин да докаже как "капитализъма" води до просперитет навсякъде, а "комунизъма" - до упадък
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Serious Sam 1.0
Ако ще говорим статистически, защо не вземем статистика от 60-те години примерно? Или статистики от 30-те години за Грузинския Совхоз да речем? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
Мr.Anderson
Ти пък си толкова филмиран с майка Русия, че няма накъде повече. Аман.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3943051
Гръцката държава е плащала от бюджета най-невероятни дотации, като 250 евро за "сгряване на мотора" и 420 евро за редовно миене на ръцете, пише германският в. "Ханделсблат"
Германският вестник "Ханделсблат" помести списък с дотации, които гръцката държава е плащала от бюджета, но са били засегнати от новите данъци и мерките за икономии, пише белградския в. "Политика".
Някои от тях са наистина невероятни........
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Serious Sam 1.0
Не с майка Русия. С татко СССРBrick Top написа:Ти пък си толкова филмиран с майка Русия, че няма накъде повече. Аман.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
@wiedzmin; @Serious Sam (не мога да пусна два цитата един в друг)
То не ми е "удобно" то си е самия факт. И понеже когато дам за пример някоя голяма държава, като САЩ или страните от Западна Европа ми се излиза с номера, че видите ли те цоцали от бедните африканци и за това били богати, което е обяснението на всеки социалист, аз Ви давам за пример една малка азиатска държава, като Южна Корея, която до преди 50 години е била също толкова бедна колкото и африканците. Благодарение на правилните принципи на които е организирана иконоимиката и тя в момента е една от най-напредналите страни в света не само в Азия. При това примера е много подходящ защото в съседство имаме Северна Корея, която пък благодарение на любимия Ви комунизъм е една от най-изостаналите държави в света. Хубавото е че не можете да ми излезете и с номера за разликата в народопсихологийте защото те на практика са един народ, също както навремето източна и западна Германия. И в двата случая се вижда ЯСНО кое води до всеобщ просперитет и кое до изоставане и упадък.Просто му е удобно по този начин да докаже как "капитализъма" води до просперитет навсякъде, а "комунизъма" - до упадък
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam 1.0
На любимия ни комунизъм? Айде спри се вече. Не разбираш ли, че е глупаво да приписваш грешките на бездушна система? Решенията ги вземат Ким и още двама-трима. Човеци. С власт. С желания. С недостатъци. И е сама държава. СИВ го няма отдавна, Блока също, заобиколена е от друг тип икономики. Явно на Ким властта му е прекалено сладка, затова гледа да я брани с всичко що има. Като недостатък на тоталитарната система от съветски тип, може да се посочи чувствителността на решения. Не напразно горе споменах за Грузинския совхоз - умно управление от страна на началствово (няма да казвам кой е стоял начело), внимателен анализ на климат, почви и така нататък, в следствие е направен правилен избор за отглежданена култури, в следствие на което става най-богатия район на СССР (с приход от над половин милиард рубли за 1939-та година). Естествено, това става в следствие на внимателно планиране, административни реформи, мъдра кадрова политика (Кадрите решават всичко - Й.В.Сталин)
Ако искаш мога да се впусна и в детайли. Но темата е за Гърция, мисля, че се отклоних достатъчно, за да аргументирам това което исках да кажа.
Ако искаш мога да се впусна и в детайли. Но темата е за Гърция, мисля, че се отклоних достатъчно, за да аргументирам това което исках да кажа.