Пичове, ще ви споделя как се мотивирам аз.
Има един сайт. Няма да го пиша публично, тъй като според мен такива сайтове трябва да бъдат забранени. Все пак ако някой се интересува ще му го метна на ЛС.
Съдържанието е отвратително, шокиращо, разтрисащо. Всеки втори видеоклип го прескачам, тъй като не разполагам с толкова здрави нерви, за да гледам. Никога не бих посетил сайт, в който е заснето как реално разстрелват човек, кола осакатява пешеходец или колежанки се пребиват от бой. Вчера денят ми беше кофти, защото на едно контролно в университета претърпях пълно фиаско и отворих този сайт за десет минунти. Именно толкова ми стигаха, за да разбера колко кратък е живота, за да се пропилява напразно - в разсъждения, дребнавост и изчакване. Че всъщност, мястото на което живеем е чудесно, че хората, които познаваме са човечни и че със сигурност някой е имал много, много по-кофти ден от теб. За това, че ако на мен ми е кофти, че някоя мадама ме е резнала и съм и ебал Цензурата майна, а някой друг на другия край на света в някаква грозна варварска действителност го пребиват десетина потни негри с тояги. Това му казвам мотивация. Написах това, защото виждам няколко човека, които се кахърят за дреболии.
И по темата. Отдавна не съм разсъждавал за жени, защото ако почна, това сигурно ще ме подтисне, тъй като ще стигна до някакво негативно заключение спрямо женския пол, което разбира се да не е правилно, тъй като всеки женски индивид има различна психика и виждания за живота. От време на време се зарибявам и излизам с готини колежки от курса или клубни каки, но в един момент ако не употребя някакво уиски сигурно ужасно ще се отегча до болка. Тези, които са свити и се дистанцират хич не ме кефят, а тези, които ме кефят, знам, че търсят голяма пачка и това се знае. Трябва да се отбележи, че също така обързването не е за всеки, а голяма част от жените го изискват. Не бих казал, че жените са твърде умни или притежават силен дух, за да постигат това надмощие, просто се концентрират в това да бъдат възможно най-алогични.
И все пак има жени, които с облеклото и поведението си целят да изглеждат ходещ чифт цици и едва ли някой мъж с нормална ориентация не би ги индикирал точно като това. Една такава жена, особено ако е непозната предизвиква единствено животински мисли и не знам как философски можеш да се подходиш към първичното. Имам предвид, разумът ти би подтиснал иначе неизбежния крясък "ЩЕ ТЕ ЧУКАМ КУРВОООО", но все пак това ще ти мине през ума. В това отношение си проличава дали мъжа е малодушен и би се оставил една жена да го води за носа с такива мисли или ще подходи хладнокръвно и ще балансира нещата, така че той да държи юздите. Или поне така да си мисли той