За кво ти е голям релийз? Инсталирай тоя на FLT дето е 10гб и свали техния кракфикс и няма да имаш нивки ядове с камерата или крашове Аз съм така и вече съм на 10ти чаптър
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout...
...the world is full of shit...
doggymien4o написа:За кво ти е голям релийз? Инсталирай тоя на FLT дето е 10гб и свали техния кракфикс и няма да имаш нивки ядове с камерата или крашове Аз съм така и вече съм на 10ти чаптър
Аз преминах на Zealot,твърде ми е рано да се изнервям с Хардкор.
П.С Ще има ДЛС-това е добрата новина . Ще е само за конзоли-това е лошата
Дреме ти. Конзоладжийте да го духат! Да ги видя как ще я играят на High детайли и резолюция 1960х1080! HD е истината, а тази игра на такива детайли е страхотна
doggymien4o написа:Дреме ти. Конзоладжийте да го духат! Да ги видя как ще я играят на High детайли и резолюция 1960х1080! HD е истината, а тази игра на такива детайли е страхотна
Разцъквам на ПЦ-то, само защоот ме мързи да я качвам на конзолата, иначе там се играе 100 пъти по-добре, на голям телевизор, излегнат и с пад. Просто няма никакво сравнение, но искам малко да поцъкам и на комп, да не забравя как е. Не че 24 инча ми е малко, но на 50 инчово Сони, не може да се сравнява с нищо. Ако имаше и 3д играта, тогава щеше да е съвсем перфектно, ма на.
doggymien4o написа:Дреме ти. Конзоладжийте да го духат! Да ги видя как ще я играят на High детайли и резолюция 1960х1080! HD е истината, а тази игра на такива детайли е страхотна
Бахахахаха. И кво като те дразня ? Ще стане ли нещо, от което ще ми запука, или ще продължа да си мисля, че си пълен дебил и пълниш всяка тема с малоумните си лайна (a.k.a. мнения) Като имам пари ще си купя, ти си карай на заучените нападки и си мисли че си хванал попа за расото.
Аз казвам как се играе най-добре, на конзола излегнат, с джойстик и на голям телевизор, защото някой спомена че на конзоли е много по-зле, което е пълна измислица. Това че не ти изнася, мен не ме интересува, даже ме радва.
Играй си на конзолата, дебилче, и си дебелей на воля! А пък съм сигурен, че и сега си си дебел. Ем нахакан, ем отворен. Държавата е пълна с говна като тебе и много се дразня вече.
И като се дразниш кво ? За втори път те питам. И аз те съдя по тъпите ти постове отново, а ти за втори път се заяждаш, без да имаш грам информация. Малък дрисльо. Аз за дебелеенето, не дебелея, защото спортувам и не ям боклуци като теб. Ти голям ли си спортист, пред монитора сгънат и после като тръгна на някъде и на такива смачканаци и изгърбени лапенца от компа, умираме да се смеем компанията. Недей се чуди, ти си същия.
Очаквах по-добра графика от тази игра, макар че и тази не е лоша особено пусната под Full HD.
Между другото играх играта и под 3Д режим и мога да кажа, че е супер яко.
Когато играеш на Х360,е по-удобно,както каза ДГ КАТ,лежиш си с пада и се кефиш.
Но аз съм играл и на Х360 и на РС и графиката на РС-то ми харесва повече.
NNkGX написа:Когато играеш на Х360,е по-удобно,както каза ДГ КАТ,лежиш си с пада и се кефиш.
Но аз съм играл и на Х360 и на РС и графиката на РС-то ми харесва повече.
Не забравяй, че геймпад можеш да си вземеш за компютър. Не са и много скъпи. Има за по 30-40 лв.
А пък свързването на компютър към телевизор е детска игра.