В двата тома на "50 велики разказвачи" намерих интересни разкази на някои автори, които съм си набелязал да издиря в бъдеще. О'Хенри е един от тях, но да видим дали ще си създам време, че е тегаво и учение, и всичко останало

freeman8692 написа:Иван Вазов няма по добър от него
Warbringer написа:freeman8692 написа:Иван Вазов няма по добър от него
Hunter S. Thompson и млъквай.
ак след баташкото клане 1876 година един свещеник не се сещам в момента името му показва на "великите западни сили" ръчички, главички и крачета на български деца брутално заклани и разчленени от турците!!!!!!!!!!!!!!
Warbringer написа:Буковски не пише историите си с цел развитие. Пише ги с цел чувства. Всичките му романи са като едни много дълги бели стихове. Той е поет, а не разказвач. Това трябва да се вземе предвид ВИНАГИ. Дори започва романа си "Криминале" с "Посвещава се на бездарното писане".
@Онова ретардче
Моето дете, и ти не си бил 500 години под турско робство. И аз не съм бил. Сорка, че са клали българи, ама грам НЕ МЕ ЕБЕ. Аз живея в настоящето. А в момента литературата се е развила до такава степен, че прави Вазов да изглежда смешен. Ако това не ти харесва - чети си литература на 150 години и хич не ме занимавай с глупости. Света се върти, времената се менят, а Вазов смърди. Тъжната истина, мой.