Нали знаеш кво казват за амбицията - че твърде много от нея ще те погуби, не в буквалния смисъл разбира се. Тея, на които имам намеренията да им се смея, голяма част от тях си поставят непостижими цели. Провалят се и кво става? В крайна сметка пак стават в 7:30, както някой друг преди мен се беше изразил, работят за жълтата пара. Надявам се си запозната със системата на сеньорите и васалите, е "амбициозните" така да ги нарека ще са най-доло в тази пирамида. Те ще се превърнат във васалите, които не са сеньори на други васали. Амбициозните са ограничени. Всичките тръгват по един и същи път и конкуренцията им става твърде голяма, отколкото могат да понесат.rISs.A.X. написа:bulLshi7, жалък си. Няма какво повече да коментирам презрителното ти отношение към хората с повече амбиции от теб. А както изглежда - и с повече акъл.
И за да прекратя тези глупави спорове, които тръгнаха от четенето на изреченията по отделно в първия ми пост в тази тема, тълкувайте това което се опитвах да ви кажа като реклама. Рекламирам си училището, така го разбирайте.