Two Worlds II
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Re: Two Worlds II
абе хора някой може ли да ми обясни какъв дмг дават некро стафовете ? Лед и огън е ясно... но черепчето на стафа какъв дмг дава към зелените карти ? Исках некро да се развия ама нещо не схванах... некрото явно сам няма сумон ? явно не е като диабло и некро си е просто вид дмг а за сумона има друго развитие ?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Еми некро стафовете дават ... death демидж, или нещо такова. Нали като разглабяш всеки стаф и ти дава essence of елемента на стафа. Като развалиш некро стаф - дава essence of death
А за картите нищо не мога да ти кажа, не съм мейдж и честно казано работата с магиите ми е доста мътна.
А за картите нищо не мога да ти кажа, не съм мейдж и честно казано работата с магиите ми е доста мътна.
джумерки
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Да му еба пичката, в началото не видях че се скролва надолу на char creation-а и ся играя с некъф рус педераст на плитки.
Няма ли gay magic, да атакува с дъгички и понита, нещо, да му тича на визията...
Няма ли gay magic, да атакува с дъгички и понита, нещо, да му тича на визията...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми каже какво означават звездичките на броните ми?
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Божествена игра, превъртях я с Air/Fire Magick.
Смятам да я въртя с Water/Earth и Асасин. Наистина страхотно РПГ, нямам думи.
Смятам да я въртя с Water/Earth и Асасин. Наистина страхотно РПГ, нямам думи.
Позволявам си да вдигна темата. Още като излезе си я бях пуснал, но понеже нямах много време тогава, не съм се задълбочавал. Пък после си сменях харда и я бях позабравил. Та проблема ми е че като си я изтеглих пак скоро и я инсталирам като си я пусна после, играта изглежда ето така:

Някой има ли си представа какво не е наред?
P.S. Преди си беше наред.

Някой има ли си представа какво не е наред?
P.S. Преди си беше наред.
:O
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Простете bump-a, но сметнах, че това, може да Ви заинтересова. За Септември е планиран stand-alone експанжън, който ще обогати допълнително тази страхотна игра http://uk.xbox360.ign.com/articles/116/1162376p1.html . Аз лично от сега почвам да пестя
.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.