Anime request

Какво да гледаме
Аватар
iddqd

Re: Anime request

Мнение от iddqd »

Значи японците са нямали религия която да ги учи как да се държът демек да не убиват, да не крадът и там десет заповеди божи и тем подобни. Те са се учили как да се държът от бушидо понеже много са воювали и често се е случвало когато са в едил лагер да се скарат и да извадат катаните и да се заколят и после да доиде противника и да избиее оцелелите. Точно поради тази причина са въвели бушидо етикета за да се уважават и да несе колят и да не губят след това воината заради тяхната глупост.
Няма начин реалността да е толкова естетична (т.е. не съм съгласен с "такива са били нещата"). Гадна - да, красива - цъ...не и от гледната точка на жертвите.
Неси запознат с японската философия, те търсят красота дори в убиването. Демек катаната е най естетически пипнато оръжие също така са се стараели да убиват красиво и да намерят красота в смърта. А дали са били идруди еми още когато децата им са били малки са ги карали посреднощ да отидат кадето е имало екзекуця през деня и да взимат разни неща от труповета и така са ги учили да се пренебрегват страхът за тях това е било много важно.
Това аниме сега ще го дръпна, ама това ме плаши Japanese DTS 5.1 @ 1536 kbps демек субтитри има ли неакде?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

а бе да не остана и аз назад:
уидоу, ти си голям комплексар, ебаси
ид, винаги постваш тази снимка, която колкото и да е сполучлива се поизтърка леко. На другите ти снимки визията е бая по-различна, леко слаботелесен си :)
И лично за мене си най-голямата загадка на форума. Другите повечето са я студенти, я ученици, пък ти беше на 29 ако не се лъжа. Трябва някак да се издържаш, а като не работиш от къде кола, апартамент, хбокс и всичките глезотйки :) Беше и казал, че все още не се занимаваш професионално с 3д моделиране. Загадка си ми и направо искам да пусна цяла отделна тема за тебе, ако ми беше по-наблизо направо да се видим :)
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Ако знаеше и какво е комплекс, "ебаси"... :lol:

Изход...кво повече да си говорим...
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Леле сега гледах grave of the fireflies дето Естета го препоръча и ми стана много тегаво такова. Не знаех за това филмче, а е много тежко и стоиностно. Наскоро починаха бабами и дядоми и несъм ревал пък на това се разревах странно.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Публикувай отговор