Акция - Видовмакерите
Re: Акция - Видовмакерите
Кажи, Sirius 
ХОН е номер 1, кога ще го осъзнаете/Stragga написа:Уидоу си е пич,въпреки,че понякога ме дразни с тая HoN фенбойщина
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Къде е Скуиз бе??
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Не е в Тайван. Андрей е в ТайванTHE KING OF TIME написа:Къде е Скуиз бе??
LoL>>>HoNWidowmakeR написа:ХОН е номер 1, кога ще го осъзнаете/Stragga написа:Уидоу си е пич,въпреки,че понякога ме дразни с тая HoN фенбойщина
now STFU
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
рефлект, ти не говори много, да не те изгоня и теб, както направих с уиндоумейкъра.
Да, верно! Знаеш, че е способен на това.
hon>lol
hon>lol
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ГЕЕЕЕЙЙЙЙовца
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Уидоуа е най-голямато wannabe дето съм срещал по форумите.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
А ти си най тъпия псевдо каратист, който съм срещал в гейм форум.
Иска ти се да си като мен уонаби такова. Да имаш тяло като моето, но за човек като теб това е прекалено невъзможни и затова си изразходваш недоволството от своето неможене с неориентиран флуд в форума. Споредмен дори самия ти неси даваш сметка на какво се дължи тъпото ти повдение. Земи направи нещо с себеси и ще видиш че и поведението ти в фоума ще се промени за добро. Няма да има и теми като тази.
Много ме кефи като те обидя как почваш да правиш теми за мен и да ме обиждаш. Смятай колко си нисш. 
Да аз влизам с 5 юзъра за да правя теми в които да те хуля хаха. Надценяваш се отново уонаби такова. Явно има много такива теми щом се обърка. Е ако целта ти е била да си най голямото уонаби то постигна я вече си наи известния балък в форума
може да се тесваш да намериш някв международен форум за избиване на комплекси че тука нямаш конкуренция.
яко тъп и жалък, чак си ми и смешен 
Мисля, че трбва да отидеш на детска градина да научиш някоя нова обида от дечицата, че с тези и в детската градина ще си изостанал.
Недей да рейджваш пич. Просто си тъп. 
За тебе смисъл има само в детската градина.
Виж къв си тъп, и твойте обиди се повтарят. 
А значи аз съм тип защото мис е повтарят обидите. А тогава ти какъв трябва да си? Замисли се ако въобще имаш тази функция.