XBOX 360 или PS3 ?
Re: XBOX 360 или PS3 ?
Абе някои се водат еслузивни а ги има портнати веднага за пц като масс ефект и фейбъл 3 примерно.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Till.Lindemann
значи не са ексклузивни
Напротив - конзолни ексклузиви са. Всичко е до печалбата, а когато средностатистическия американец/японец погледне една игра, излязла за PC и Xbox 360, той игнорира първата и директно взима втората. За фенбойчетата не са ексклузиви, ама когато стане въпрос печелят колкото един ексклузив.
В този форум има най-много уонаби разбирачи от всякъде другаде. Всеки много ги разбира конзолите, а е факт че 6-7 човека имаме такива. Бати дървените философи...
Хаха, гледам много сте напълнили темата
.
Надявам се само поне с всички тези спорове да помогнем поне на човека да избере(или не) някоя конзола(или як PC).
А аз за пореден път се обеждавам колко са прости повечето във форума.
Има тук някой изключения, които се броят на пръсти и веднага ще кажа защо.
След като нямаше какво повече да кажете във ваша защита се започнаха псувните.
Поне като ги почнахте, разбрах кои хора са ограничени до мозъка на костите си

А пък някакъв олигофрен чак ми писал на ЛС да се срещаме да се бием аьхахьахьхаьха. Тоя направо ме покърти от смях като го прочетох.
Детчковци много тука брее... :X
И сега очаквам, тъй като няма отново кво да кажете, да излеете някоя псувня и отново да се спукам от смях. Поне ме забавлявате, като съм имал труден ден си викам, ще влезна малко във форума на PC mania да погледам палячовци и наистина доста се развеселявам
ahxhaxa
Надявам се само поне с всички тези спорове да помогнем поне на човека да избере(или не) някоя конзола(или як PC).
Поне като ги почнахте, разбрах кои хора са ограничени до мозъка на костите си
А пък някакъв олигофрен чак ми писал на ЛС да се срещаме да се бием аьхахьахьхаьха. Тоя направо ме покърти от смях като го прочетох.
И сега очаквам, тъй като няма отново кво да кажете, да излеете някоя псувня и отново да се спукам от смях. Поне ме забавлявате, като съм имал труден ден си викам, ще влезна малко във форума на PC mania да погледам палячовци и наистина доста се развеселявам
- Till.Lindemann
ексклузивна игра не е ли правена единствено за конкретна платформа
тоест както никога няма да излезе GOW за xbox или Forza за PS3?
тоест както никога няма да излезе GOW за xbox или Forza за PS3?
-
Радостин Стефанов
Точно това е екслузивна игра.
Ексклузив - игра, излязла само и единствено на една платформа.
Конзолен ексклузив - игра, излязла само и единствено на една конзола.
Според wikipedia.
Конзолен ексклузив - игра, излязла само и единствено на една конзола.
Според wikipedia.
-
Радостин Стефанов
Остава да изясним как се наричат игрите които са излизали за две конзоли а не за PC.
Игри, заради които ПуСи геймърите серат керемиди. Аз така ги определям.
Поздрав за HunteR
Поздрав за HunteR
Вече предупредих някои от хората, които те обиждаха и псуваха, и изтрих техни мнения. А виждам, че в коментарите под статии си писал, че няма администратори и модератори във форума.HunteR написа:Хаха, гледам много сте напълнили темата.
Поне като ги почнахте, разбрах кои хора са ограничени до мозъка на костите си![]()
![]()
И сега очаквам, тъй като няма отново кво да кажете, да излеете някоя псувня и отново да се спукам от смях. Поне ме забавлявате, като съм имал труден ден си викам, ще влезна малко във форума на PC mania да погледам палячовци и наистина доста се развеселявамahxhaxa
Като азбучен пример за трол се посочва човек, който отива в конзолен форум и започва да флейми на тема колко е по-добро PC-то. Следват псувни от останалите участници, които по този начин си изпросват бан от админа.
Да предупредя и теб - това е форум за козноли, не за PC. Първо ще банна теб. Ако искаш флейм отиди във Форумни войни.
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Браво!
Чух някой да казва, че Xbox Live не е безплатен. Колко трябва да плащаш за него?
Чух някой да казва, че Xbox Live не е безплатен. Колко трябва да плащаш за него?
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
-
Радостин Стефанов
Има две степени на Live
1. Silver е безплатна и позволява да гледаш из Live, да теглиш демота и безплатни неща и да ъпдейтваш игрите си, както и ти дава достъп до нещата които можеш да изтеглиш срещу заплащане - Arcade игри, Игри и филми за теглене, DLC -та.
2. Gold е втората степен и позволява игра в мултиплеър + всичко от Silver. Цената е около 13 лева на месец.
1. Silver е безплатна и позволява да гледаш из Live, да теглиш демота и безплатни неща и да ъпдейтваш игрите си, както и ти дава достъп до нещата които можеш да изтеглиш срещу заплащане - Arcade игри, Игри и филми за теглене, DLC -та.
2. Gold е втората степен и позволява игра в мултиплеър + всичко от Silver. Цената е около 13 лева на месец.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Даже и по-евтино. Ако вземеш от картите за 12 месеца илиза около 8 лева на месец и получаваш отделно 1 месец безплатен 
TheChosen1 написа:даджайците
Супер! Сега вече не само MS, ами и Sony ще хвърлят луди пари, които могат да инвестират в игри, за едно ексклузивно DLC, което след месец излиза и на други платформи.
Най слабото представяне беше на сони по мое мнение. Слаби и малко екслузиви и морално остарял нов контролер.
Брат, разбрхаме, че СОНИ са най-тъпите, имат най-тъпите игри и т.н. можеш да спреш да го повтаряш във всяка тема 
Мисля че това е правилната тема за тези коменатари. Все пак се казва Хбокс 360 или ПС3 тук се коментират силните и слабите страни на конзолите. Сорри, че неси доволен него правя с цел да дразна а с цел да знаят хората какво да си вземат.
Наистина, игрите, които представиха сони бяха много по-тъпи от тези: