Лятото ще си ги купя, след като проверя дали всичко е наред

joar, наистина ми помогна с избора, благодаря

joar написа:Елит и Аркейд са една и съща машинка, просто са в различен цвят. За протокола отбелязвам, че няма проблем хард да се сложи и на Ардейд. Ама така или иначе RRoD няма да видиш - ако купуваше конзола преди 3 години, може. Иначе най-добрия Елит бъндъл в Плесио е този. Ако ти се струва много солено взимай тоя.
Lord of the dreams написа:С риск да стана досаден, ще ви припомня и едно неотдавнашно интервю с Питър Молиньо: http://www.gamespot.com/news/6253403.html и по-специално частта след 04:20.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
{SuPa-1337-Killa} написа:ем хубаво то тва на мен не нема да ми пречи ама на тебе може бияч![]()
а картинката просто нямам думи колко е тъпа от всякаде е феил и си личи че е правена от някой пич без приятели който псува като луд в гейло и се мисли за велик
{SuPa-1337-Killa} написа:аз пък ще си цъкам готик и сталкер и тф2 + ъпдейти всяка седмица, кризис, диабло 3,стар крафт 2, WoW, APBи мноооого др по яки игри от конзолските шитове също така и феибъл 1 и феибъл 3