News: Бабаити пробвали да наврат байрак в задника на рефер

Нещата от живота
Аватар
Kpucka7a
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Обратна връзка:

Re: News: Бабаити пробвали да наврат байрак в задника на рефер

Мнение от Kpucka7a »

vreden написа:
Kpucka7a написа:Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..

Не мога да изредя, но бих се обзаложил, че има далеч по-фрапиращи от този и при това извън родината ни.

То със сигурност има, но едва ли съпътстват почти всеки мач.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

GLORY, GLORY, MAN UNITED!
Аватар
ManicSubsidal

Мнение от ManicSubsidal »

Kpucka7a написа:
Е специално българският футбол не виждам какъв кеф може да ти носи. То български футбол няма. Има само смешници. А и едно дете само футбол ли може да спортува? А и тук не става въпрос за травми по време на игра, а за селяния, непряко свързана със самото играене.
Чак за забрана със закон не е необходима, но има много недостатъци, които трябва да се оправят. Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..

Ох и ти къде се пъхаш?!
Футболът си е футбол, независимо дали е английски или таджикистански. И какво разбираш под "смешници"?! Щото Кр. Роналдо въобще не е смешник и жалък женчо...
И да, при тези условия само футбол може да се тренира. Тенисът не го броим, волейбола на същото дередже, а баскетбола е най-трагичен. Глупостите за селяния и тем подобни няма въобще да коментирам... И кои са недостатъците?! Какво точно имаш предвид?!
И това, че никъде по света няма такива случаи са дрънканици на непосветен и незапознат човек... ето пример веднага-съдията на финала на ШЛ миналата година, показа не само среден пръст на играч, но и се изпика на терена. Тъй че, недей се обажда, като си неподготвена.
Пародия е "Страшен филм", а не бг футбола.
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Enemy написа:
Kpucka7a написа:
Е специално българският футбол не виждам какъв кеф може да ти носи. То български футбол няма. Има само смешници. А и едно дете само футбол ли може да спортува? А и тук не става въпрос за травми по време на игра, а за селяния, непряко свързана със самото играене.
Чак за забрана със закон не е необходима, но има много недостатъци, които трябва да се оправят. Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..

Ох и ти къде се пъхаш?!
Футболът си е футбол, независимо дали е английски или таджикистански. И какво разбираш под "смешници"?! Щото Кр. Роналдо въобще не е смешник и жалък женчо...
И да, при тези условия само футбол може да се тренира. Тенисът не го броим, волейбола на същото дередже, а баскетбола е най-трагичен. Глупостите за селяния и тем подобни няма въобще да коментирам... И кои са недостатъците?! Какво точно имаш предвид?!
И това, че никъде по света няма такива случаи са дрънканици на непосветен и незапознат човек... ето пример веднага-съдията на финала на ШЛ миналата година, показа не само среден пръст на играч, но и се изпика на терена. Тъй че, недей се обажда, като си неподготвена.
Пародия е "Страшен филм", а не бг футбола.

Понеже не е пародия всичките ни отбори са смазвани от световните такива в Лига Европа и др. Български футбол няма. Имало е едно време, когато Гонзо играеше, когато Стоичков играеше. Като не е пародия защо българските талантливи футболисти отиват да играят в чужди отбори?
И не съм казала, че симпатизирам на Роналдо. Лигав е, педераст е, симулант е, но е талантлив и играе, не може да се отрече.
Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Kpucka7a написа:Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?

Навсякъде футболните фенове се бият до смърт. Или поне си се попляскват доста яко. Виж Англия, примерно... Простотията ходи по хората, не по българите ;)
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Warbringer написа:
Kpucka7a написа:Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?

Навсякъде футболните фенове се бият до смърт. Или поне си се попляскват доста яко. Виж Англия, примерно... Простотията ходи по хората, не по българите ;)

Може, не съм наблюдавала феновете по света, ето признавам, не съм права явно. Но не може и да се твърди, че в момента имаме футбол. То се рита, гони се топката, но е доста жалка играта.

Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи :rockon:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Алминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи :rockon:

ае я чукаме :D
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Алминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи :rockon:

А по фикция дали разбирам?

Алминатора`

Мнение от Алминатора` »

WidowmakeR написа:

Умните жени не са мой тип :oops: Всъщност,то умни жени няма,има такива,които се правят на умни.Тоест,жените,които се правят на умни,не са мой тип :lol:

@Kriskata
Не,и по фикция не разбираш.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Алминатора` написа:Умните жени не са мой тип :oops: Всъщност,то умни жени няма,има такива,които се правят на умни.Тоест,жените,които се правят на умни,не са мой тип :lol:

Ти па сега! Не сига, че имаме 2 момичета във форума, ами се и оплакваш. :D
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

WidowmakeR написа:

Ти по-добре отваряй бара да дойда да пия :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Алминатора` написа:@Kriskata
Не,и по фикция не разбираш.

Ибреее.. Не знаех, че десетокласниците са толкова навътре с правото.

Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Обаче са бая навътре в кретенията.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Моридин написа:Обаче са бая навътре в кретенията.

Нормално. В десети клас се имат за много големи, а всъщност още не знаят откъде пикаят.
Чакам да ме цитирате и нахраните. Да се посмея малко.

Алминатора`

Мнение от Алминатора` »

Kpucka7a написа:
Моридин написа:Обаче са бая навътре в кретенията.

Нормално. В десети клас се имат за много големи, а всъщност още не знаят откъде пикаят.
Чакам да ме цитирате и нахраните. Да се посмея малко.

Няма да те храня,защото всъщност си права.Впечатлението,което съм създал за мен у теб,отговаря напълно на това твое мнение :lol:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Криската е голяма кака и за това толкова я желая. :gracho:
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Алминатора` написа: Няма да те храня,защото всъщност си права.Впечатлението,което съм създал за мен у теб,отговаря напълно на това твое мнение :lol:

Знам, че съм права, все пак и аз съм била 10ти клас. Нищо лично към теб не е. Просто в тази възраст са присъщи хиперболизирането на силите, възмажаването чрез алокохолизиране и геройското повръщане след това и прочее. Мнението ми за теб всъщност е доста отрицателно, едва ли и ще се промени, но реално погледнато изобщо не трябва да ти пука. Хората, които те познават си знаят какъв си /а мене слабо ме интересува какъв си/. Аз не те познавам, но и ти не ме познаваш, затова не бързай да ме храниш, че съм на 15, че съм тъпа и т.н, защото не можеш и да предполагаш дали е така или не.

Widowmaker, на колко си бе, бате? Не че е от значение, защото ще си останеш само със желанията.

Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

attention whore не се меси където не вдяваш
:icq22:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Kpucka7a написа:
Widowmaker, на колко си бе, бате? Не че е от значение, защото ще си останеш само със желанията.

На 18 бейби. :wink:
Публикувай отговор