То със сигурност има, но едва ли съпътстват почти всеки мач.vreden написа:Не мога да изредя, но бих се обзаложил, че има далеч по-фрапиращи от този и при това извън родината ни.Kpucka7a написа:Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..
News: Бабаити пробвали да наврат байрак в задника на рефер
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Re: News: Бабаити пробвали да наврат байрак в задника на рефер
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
- ManicSubsidal
Ох и ти къде се пъхаш?!Kpucka7a написа:
Е специално българският футбол не виждам какъв кеф може да ти носи. То български футбол няма. Има само смешници. А и едно дете само футбол ли може да спортува? А и тук не става въпрос за травми по време на игра, а за селяния, непряко свързана със самото играене.
Чак за забрана със закон не е необходима, но има много недостатъци, които трябва да се оправят. Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..
Футболът си е футбол, независимо дали е английски или таджикистански. И какво разбираш под "смешници"?! Щото Кр. Роналдо въобще не е смешник и жалък женчо...
И да, при тези условия само футбол може да се тренира. Тенисът не го броим, волейбола на същото дередже, а баскетбола е най-трагичен. Глупостите за селяния и тем подобни няма въобще да коментирам... И кои са недостатъците?! Какво точно имаш предвид?!
И това, че никъде по света няма такива случаи са дрънканици на непосветен и незапознат човек... ето пример веднага-съдията на финала на ШЛ миналата година, показа не само среден пръст на играч, но и се изпика на терена. Тъй че, недей се обажда, като си неподготвена.
Пародия е "Страшен филм", а не бг футбола.
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Понеже не е пародия всичките ни отбори са смазвани от световните такива в Лига Европа и др. Български футбол няма. Имало е едно време, когато Гонзо играеше, когато Стоичков играеше. Като не е пародия защо българските талантливи футболисти отиват да играят в чужди отбори?Enemy написа:Ох и ти къде се пъхаш?!Kpucka7a написа:
Е специално българският футбол не виждам какъв кеф може да ти носи. То български футбол няма. Има само смешници. А и едно дете само футбол ли може да спортува? А и тук не става въпрос за травми по време на игра, а за селяния, непряко свързана със самото играене.
Чак за забрана със закон не е необходима, но има много недостатъци, които трябва да се оправят. Никъде по света няма такива случаи освен у нас. Пародия..
Футболът си е футбол, независимо дали е английски или таджикистански. И какво разбираш под "смешници"?! Щото Кр. Роналдо въобще не е смешник и жалък женчо...
И да, при тези условия само футбол може да се тренира. Тенисът не го броим, волейбола на същото дередже, а баскетбола е най-трагичен. Глупостите за селяния и тем подобни няма въобще да коментирам... И кои са недостатъците?! Какво точно имаш предвид?!
И това, че никъде по света няма такива случаи са дрънканици на непосветен и незапознат човек... ето пример веднага-съдията на финала на ШЛ миналата година, показа не само среден пръст на играч, но и се изпика на терена. Тъй че, недей се обажда, като си неподготвена.
Пародия е "Страшен филм", а не бг футбола.
И не съм казала, че симпатизирам на Роналдо. Лигав е, педераст е, симулант е, но е талантлив и играе, не може да се отрече.
Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Kpucka7a написа:Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?
Навсякъде футболните фенове се бият до смърт. Или поне си се попляскват доста яко. Виж Англия, примерно... Простотията ходи по хората, не по българите
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Може, не съм наблюдавала феновете по света, ето признавам, не съм права явно. Но не може и да се твърди, че в момента имаме футбол. То се рита, гони се топката, но е доста жалка играта.Warbringer написа:Kpucka7a написа:Ок, реферът се е изпикал, но дали фенове се бият до смърт?
Навсякъде футболните фенове се бият до смърт. Или поне си се попляскват доста яко. Виж Англия, примерно... Простотията ходи по хората, не по българите
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ае я чукамеАлминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
А по фикция дали разбирам?Алминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи
-
Алминатора`
Умните жени не са мой типWidowmakeR написа:ае я чукамеАлминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи
@Kriskata
Не,и по фикция не разбираш.
Ти па сега! Не сига, че имаме 2 момичета във форума, ами се и оплакваш.Алминатора` написа:Умните жени не са мой типВсъщност,то умни жени няма,има такива,които се правят на умни.Тоест,жените,които се правят на умни,не са мой тип
Ти по-добре отваряй бара да дойда да пияWidowmakeR написа:ае я чукамеАлминатора` написа:Криската,ти си жена и по презумпция не разбираш от футбол,така че мълчи
Това на аватара не съм аз :/
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Ибреее.. Не знаех, че десетокласниците са толкова навътре с правото.Алминатора` написа: @Kriskata
Не,и по фикция не разбираш.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Обаче са бая навътре в кретенията.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Нормално. В десети клас се имат за много големи, а всъщност още не знаят откъде пикаят.Моридин написа:Обаче са бая навътре в кретенията.
Чакам да ме цитирате и нахраните. Да се посмея малко.
-
Алминатора`
Няма да те храня,защото всъщност си права.Впечатлението,което съм създал за мен у теб,отговаря напълно на това твое мнениеKpucka7a написа:Нормално. В десети клас се имат за много големи, а всъщност още не знаят откъде пикаят.Моридин написа:Обаче са бая навътре в кретенията.
Чакам да ме цитирате и нахраните. Да се посмея малко.
Криската е голяма кака и за това толкова я желая. 
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Знам, че съм права, все пак и аз съм била 10ти клас. Нищо лично към теб не е. Просто в тази възраст са присъщи хиперболизирането на силите, възмажаването чрез алокохолизиране и геройското повръщане след това и прочее. Мнението ми за теб всъщност е доста отрицателно, едва ли и ще се промени, но реално погледнато изобщо не трябва да ти пука. Хората, които те познават си знаят какъв си /а мене слабо ме интересува какъв си/. Аз не те познавам, но и ти не ме познаваш, затова не бързай да ме храниш, че съм на 15, че съм тъпа и т.н, защото не можеш и да предполагаш дали е така или не.Алминатора` написа: Няма да те храня,защото всъщност си права.Впечатлението,което съм създал за мен у теб,отговаря напълно на това твое мнение
Widowmaker, на колко си бе, бате? Не че е от значение, защото ще си останеш само със желанията.
attention whore не се меси където не вдяваш
На 18 бейби.Kpucka7a написа:
Widowmaker, на колко си бе, бате? Не че е от значение, защото ще си останеш само със желанията.