Какво мислите за Halloween ?
Re: Какво мислите за Halloween ?
Чакайте бе,Хелоуин не е ли католически празник?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Фициалон не се празнува в България, макар че съм виждал много деца във въпросната вечер да се договарят да ходят по домовете.
На мен също ми е много интересно, в анкетата обаче няма точен отговор като за мен. Бих избрал нещо средно между "Обичам го. Обличам се по специален начин за случая" и "Добре е, но е главно за деца". Не го празнувам, но мо харесва доста.
На мен също ми е много интересно, в анкетата обаче няма точен отговор като за мен. Бих избрал нещо средно между "Обичам го. Обличам се по специален начин за случая" и "Добре е, но е главно за деца". Не го празнувам, но мо харесва доста.
вчера отивам на англиски след даскало към 7:30 вечерта и изад един ъгъл изкачат двама пича единя с маската на оня от страшен филм а др с маската на един скелет и аз си върва такъф и ги гледам и се чуда кви са тия ле и после се сетих че идва хелоин 
-
¦•••SHERIFA•••¦
Няма такъв отговор в анкетата => fail. За друг път да се знаеPencata написа:бати тъпия празник, честно
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
¦•••SHERIFA•••¦ написа:Няма такъв отговор в анкетата => fail. За друг път да се знае. Макар, че над 80% да fail-ват яко в темата, но това е друг въпрос вече...
Ходи да фейлваш в някоя кофа бе...
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!