Risen
Re: Risen
Аз си играя играта в супер лежерно темпо и съм с ловджийските дрехи.Пристанищния град го минах целия(жалко че избрах грешната страна ;(,но май поради тази причина съм изхабил около 1500 голд заради мързеливост от релоудване и невнимание и съм си твърдо с 2600 злато) Играта е измислена много хитро и успя да ме заблуди да играя с хората на Дон от началото и сега сърбам.Релийза за сега е пушка.Та,хабете си парите на воля,в най-лошия случай ще сте назад,колкото мен,но и ще изкарате приблизително +/- колкото съм аз сега.Играта трябва да се казва ''Намерете 10-те разлики с Готик 2'' ,същинско копие на въпросната,в което не виждам нищо лошо.Харбъра си е града от 2ката.Кемпа на Дон играе,нещо като мерсенаритата в Готик 2,а фермата в началото на играта си е 1 към 1 с Готик 2.Има и манастир на всичкото отгоре.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Spoiler
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Здравейте, играта е наистина много добра, с няколко забележки само. Имам един въпрос. Кой може да ме научи да отключвам сандъци и врати в Харбър Сити.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Seigar -X-
Cid. Той е в първата къща в ляво до продавача на риба 
Абе ноо трудна става деа,аз съм на chapter 3 и през 5 минути помпам f9.Колкото и да се пазя онея ме свалят с 2 удара,аз тях с 20
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Как се отварят изровените ковчези ? Имам 3-ти лвл lockpicking , но ми казва ''I have to pick this or find the key.'' Ключове за тях никъде не намирам.
И със скрол за open lock не става.
Е ?
Е ?
джумерки
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Имаш ли lockpicks? Инструментите, не умението.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Да, поне 50 бройки.Max Payne написа:Имаш ли lockpicks? Инструментите, не умението.
джумерки
Намерих жестока сабя - Demon Blade. Още съм на Chapter 2 ама с нея доста лесно става.
http://a.imagehost.org/dl/43da4c1a3087d ... /risen.jpg
Впрочем от къде се научава копаенето, ако изобщо се научава.
http://a.imagehost.org/dl/43da4c1a3087d ... /risen.jpg
Впрочем от къде се научава копаенето, ако изобщо се научава.
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
Ковчезите, за които говориш, са от куеста за заровеното съкровище. Ключ за тях ти дава Patty.Кире_Гръчата написа:Как се отварят изровените ковчези ? Имам 3-ти лвл lockpicking , но ми казва ''I have to pick this or find the key.'' Ключове за тях никъде не намирам.
Копаенето не се научава. Просто ти трябва лопата. Отиваш на съответното място и кликаш с лявото копче.Statis написа: Впрочем от къде се научава копаенето, ако изобщо се научава.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
Относно ковчезите - кога трябва да ми ги даде тия ключове ?
джумерки
Кире_Гръчата написа:Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
Мерси за първото и аз се чудя за второто
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Chapter 2Кире_Гръчата написа:Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не, мислех си че трябва да кликам върху имената на гробовете, за да ги копая. А събирането на ore по-скоро се научава от Olf.Кире_Гръчата написа:Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Seigar -X-
Незнам за Demon Blade Statis но аз намерих Berserker Sword (80 Damage zomg!) в една пещера (прикрита е от водопад и трябва да се наберете за да влезнете в нея , после има таласъми и един гигант, който препоръчвам да го килвате с ranged wepon
)
Къде е тая пещера?Seigar -X- написа:Незнам за Demon Blade Statis но аз намерих Berserker Sword (80 Damage zomg!) в една пещера (прикрита е от водопад и трябва да се наберете за да влезнете в нея , после има таласъми и един гигант, който препоръчвам да го килвате с ranged wepon![]()
![]()
)
Тоя Berserker Sword май е най-силното оръжие в играта. Аз съм на Chapter 3 и все още не съм намирал по-силен меч от него. Дори Stormwind и Soulstealer, които трябва да се изковат след като намериш двете им части, са по-слаби от него.
You can't kill me.
Е хуу де къде се намира