Нерфнали са light-ката?!?!
А хамера не са го барнали(освен вс ъндеди ама аз съм си батълнет играч тъй че не важи за мен).Напълно развит хамър стига до 17к т.е. почти няма кво да не падне от 2-3 чука
Поизън новата можеше да мине и без увеличение щото почти сичко е на 1 хп от 1-2 нови макс.
Unfortunately, this patch did not bring about a few very popular suggestions nor did it fix quite a few major bugs, which the users made very clear in the Diablo II Test Realm Forums. A few worth noting:
* TPPK Exploit
* Removing Teleport from Enigma
* No new Classic or Single player additions
* End-game content
* Shared Stash
* Increased resolution
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ако махнат енигма, сорс и паладин стават прекалено силни.
Смисъл една сорса дето вкарва 25к на fireball кво ше я спре като се влачиш кат лайно?
Паладин на хамър направо чарджва до тебе и спами хамъри, ако е смайт/чардж още по лесно ше те осмърти(тва за кастъри говорим).
Ох знаеш че какво имам предвид.
Ако енигма даваше само и единствено +1 то телепорт (+бонусите дето си ги дават и самите руни) пак щеше да е най-използваната броня.
Такаам следя темата,но тъй като съм човек недокоснат до изкуството което играете,темата ми е малко на чужд език ;p
Та искам да питам-какво да сваля и кой клас е добър за пълен нууб.Фен съм на игрите на Blizz(WC3,SC),но някакси...хм Diablo-то ме беше страх да го играя.Имах някакво чуство което ми казваше да не го играя и така и направих до ден днешен.Знам историята на Warcraft както и тази на Starcraft смятам,че е време да науча и тази на Diablo 2.
Общо взето искам да попитам кой клас е що-годе добър за "прохождащ" в тази игра.Също така,кой пач да сложа и някакви начални съвети,ала-бала.
Благодаря за търпението.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Amigo написа:Такаам следя темата,но тъй като съм човек недокоснат до изкуството което играете,темата ми е малко на чужд език ;p
Та искам да питам-какво да сваля и кой клас е добър за пълен нууб.Фен съм на игрите на Blizz(WC3,SC),но някакси...хм Diablo-то ме беше страх да го играя.Имах някакво чуство което ми казваше да не го играя и така и направих до ден днешен.Знам историята на Warcraft както и тази на Starcraft смятам,че е време да науча и тази на Diablo 2.
Общо взето искам да попитам кой клас е що-годе добър за "прохождащ" в тази игра.Също така,кой пач да сложа и някакви начални съвети,ала-бала.
Благодаря за търпението.
С Barbarian или Paladin би трябвало да ти е доста лесно. Тегли Диабло от Замундата и си сложи пач 1.12.
Съвет : Задължително играй и Диабло 1. ( даже може би почни с нея, въпреки че тя хич не е n00b friendly )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Почнах Barbarian и ми харесва засега lvl 18,Act II мисля.Бтв бях чел из нета че към Act III-IV падало нещо наречено Hoardic Cube.То за какво се използва?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”