Вече ги бия при 3 от 5 на меидум !!!
Street fighter 4 for Щайга
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Street fighter 4 for Щайга
Руфус е пич. Голям пич. И е адски бърз. ма Сагат>ю
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
С Рию се преместих на 2 от 3 на Hard... просто с него си играя от 6-годишен. 
Сънувах, че Mass Effect 2 е излязла вече и по някакъв странен начин аз я имам на компа преди всички други.
Лошото беше обаче, че все още не съм превъртял играта на Insanity с мъжкия си персонаж (мързел, а и Street Fighter IV
), затова ми се наложи да играя само единицата, двойката не я и пипнах.
Да бях я видял от интерес поне, да еба...
Сънувах, че Mass Effect 2 е излязла вече и по някакъв странен начин аз я имам на компа преди всички други.
Да бях я видял от интерес поне, да еба...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Значи записах я обаче ми се струва ,че много бавно се бият. В опциите не виждам опция за скоростта на битката... Някой знае ли как да го оправя ?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
PurpleSoul написа:Значи записах я обаче ми се струва ,че много бавно се бият.
И аз съм така, илюзия поради ГГ, може би.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Намалете си дедайлитееееееее.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
WidowmakeR написа:Намалете си дедайлитееееееее.
fail.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Незная дали е илюзия ,обаче няма никакъв шанс скоростта на играта и скоростта на клипчето във "видеос" да е еднаква ОоThe Chameleon написа: И аз съм така, илюзия поради ГГ, може би.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Четох, че изключване на v-sync и fixed на frame rate оправят нещата.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Да, ако се разтърсите из опциите и видите "Frame Rate", дайте му "Fixed", a НЕ, подчертавам, НЕ!! на "Variable".
Абе защо никой не коментира "Легендарната заплаха" на Дан, бе, като я видях, ми идеше да си бия челото в бюрото, за да спра да се хиля.

За тези, които не са го отключили - превъртете аркадата с Рию, после като ви се отключи Сакура, с нея. След това ви се отключва и Дан.
Абе защо никой не коментира "Легендарната заплаха" на Дан, бе, като я видях, ми идеше да си бия челото в бюрото, за да спра да се хиля.
За тези, които не са го отключили - превъртете аркадата с Рию, после като ви се отключи Сакура, с нея. След това ви се отключва и Дан.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
самоче верно вземете да манете спецялните ефекти и намалете резолуцията и играта варви с 60фпс нон стоп поне на мен е така не е лошо и след тва един бенч марк да направите ако е на А вдигате още малко настроиките трябва да е на Б за наи добра игра
иначе наи смешния спецял за мен е на руфас няква космическа синфоня ли е а иначе на дан верно израженята му са златни 
Недей гледа бенчмарка. Аз вадя на него D и с резолюция на макс ПЛЮС благинки кадрите не падат под 60 (е понякога стигат 59, но какво да се прави...).
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
А как се отключват новите персонажи? Знам че Абел откючва Фей Лонг, Вайпър - Ками, Мистър Байсън - Роуз, Рию - Сакура, Чун-Ли - Ген, Сакура - Дан и Сет се откючва когато се мине играта с всички персонажи. Така остават 3, те как се откючват ?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://www.videogamesblogger.com/2009/0 ... -guide.htm_Mitko_ написа:А как се отключват новите персонажи? Знам че Абел откючва Фей Лонг, Вайпър - Ками, Мистър Байсън - Роуз, Рию - Сакура, Чун-Ли - Ген, Сакура - Дан и Сет се откючва когато се мине играта с всички персонажи. Така остават 3, те как се откючват ?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аз съм отключил всички и мога да кажа само, че Сет е ебати небалансираното копеле. В ръцете на опитен играч няма спиране. Мога само да си представя какви драми се разразяват LIVE, когато някой го избере като персонаж... Можеха поне да му махнат телепорта.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Legendary Taunt-а на Dan е epik! Първия път като го видях I was like WTF?!
Ама си е нормално за него де. Той по начало е създаден от Capcom като пародия на Ryo и Robert от The King of Fighters.
Ама си е нормално за него де. Той по начало е създаден от Capcom като пародия на Ryo и Robert от The King of Fighters.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
Чета аз коментари из YouTube за SF4 и един пич обяснява как не може да стъпи на малкото пръстче на King of Fighters... пък тя поначало KoF е замислена като тотален rip-off на SF. Просто паднах от смях. 
Ениуей, те затова САРСОМ вкарват Дан в сериите - за да се избъзикат с SNK. Но смея да кажа, че Дан е на светлинни години от имитациите в KoF.
Ениуей, те затова САРСОМ вкарват Дан в сериите - за да се избъзикат с SNK. Но смея да кажа, че Дан е на светлинни години от имитациите в KoF.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Разбирасе, че коф е по яка нищо че е 2д то стриитфаитера кво като е 3д нали битките са си 2д. Пък сравнение с истинските 3д битки изобщо неможе да става
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Човек не може да не се запита кратичкото "И накъде биеш?" Щото от объркания ти пост не се разбра нищо.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Да бия на някаде? я обясни
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Какво означава това "personal action"?