Какво мислите за жените?

Нещата от живота

Мнението ви за жените?

Прекрасни същества,по-добри от мъжете във всичко!
4
9%
Красиви са,но са тъпи!
9
20%
Има ги всякакви.
18
40%
Това са най-големите изчадия на Земята!
4
9%
Дразнят ме!
2
4%
Жените са педали!
0
Няма гласували
Жените са за педали!
2
4%
Аз съм гей!
4
9%
Друго (?)
2
4%

Общо гласове: 45

Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Re: Какво мислите за жените?

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Споко, пичове. Поизсилил съм се, бе ми некфо яко нервно вчера.

Нищо извънредно, не се сърдете, плс.

Пък за интересните времена, никой не вярва, докато не го споходят внезапно,
но аре, това вече е друга тема.

Мир!
Нема таа, нема онаа.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Горния разговор беше адски смешен :lol: Все едно княза и някое дете на 10 което му казва истината и той както очевидно винаги е над нещата :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
progata

Мнение от progata »

Тва което ме дразни е,че се имат едва ли не за нещо повече от нас (това пък кога е било),примера е госпожата по литература казва,че Багряна е печелила много женски награди за най-добра писателка и аз естествено се изтърсвам,че това не е кой знае колко престижно и се почват едни сръдни и глупости,мислят се за повече или равни,но искат да пращаме сметката,да отваряме вратата и още куп тъпотии,другото което неми харесва е,че (аз сега като съм на 17 би трябвало да ходя с някоя на 15-16-17),е точно тия са най отвратни.Добре ще плащам сметки и прочие ама поне да си струваше,а от това,което съм видял,грам неси струва.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

Жените са тъпи парчета, които само се чудят, с какво да си чешат вагините
чукам, влизам, гледам заключено
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Моридин написа:
Rorschach написа:ТИ ли се намери да ми кажеш, че фейлвам бе? :lol:
Дали си наясно, че няма значение кой точно ще ти го каже?
Честно казано, никога не съм очаквал, че ще напишеш нещо, което да е продикутвано от толкова повърхностно ожулване на смисъла, който човека е вложил в поста си.

Да ти еба и разбирането. Трябва ли да се доказвам с години тука, редейки низове от флудърски шитни, за да имам правото да си кажа мнението, без под него да седи "нюфаг"...

И с тоя ти стил на писане оставам с впечатлението, че не е странен само за мене - човек доста време трябва да те наблюдава, за да може да прецени дали си напълно сериозен в желанието си да сереш на нечии устенца или просто се вписваш успешно в амплоато си на раздаващия правосъдие Грим.

С други думи - да, аз се намерих да ти кажа, че фейлваш. Ако не си съгласен можеш спокойно да си набиеш някоя дамаждана, съответстваща на размера на аналния ти отвор, който очевидно вече е достатъчно разлуфтен от всичките лайна, дето плюеш, в гъза.

П.П. И, деба, извинявай искрено, ма е три и половина сутринта и нямам никаквото намерение да се карам с когото и да било, особено с хора, които са пичове, но просто го карам по инерция... :lol:
Наистина ми се струва, че се буташ на места, за които не ти е пораснала достатъчно пишката, та да влезеш. Отношението ми към и със Трупо не е провокирано нито от един единствен пост, нито от един единствен израз. Не съм видял думичката "Интересни" със главното си "И", и да съм се захванал за нея, опитвайки се да извъртя нещата до май напоследък често използваното ми сране в усти. С него съм спорил и съм се псувал още преди години. В същата последователност. И в същия смисъл на израза, за който съм се хванал.

Ако споря с някого и изкажа някоя глупост, хубаво, да ми кажеш, че фейлвам. Но по-горното ми мнение е изписано и поставено там с единствената цел да тегля една псувня, показвайки негодуванието си към думите в цитирания пост. И нямам предвид, че си прекалено нищожен, че да ми кажеш, че фейлвам. Имам предвид, че си прекалено тъп, щом си се намесил в разговор, в който никак нямаш място. Отношенията ми с Трупо са нещо извън твоята компетенция. И наистина, изглеждаш като newfag с въпроса си. А тук искам да отбележа, че се надявам и някой ден да забележиш, че 4чанските дебилизми ги използвам в идиотичните си постове, но не и в сериозната реч, както и че да изкажа желанието си да сера в нечия уста не означава, че се визуализирам клекнал със свалени гащи върху главата му.

В духът на изказа искам и да те запитам -
Недоносен, недоразвит, или често изпускан по глава си?

:)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Благодаря за просветлението.

Ще чакам да ми порасне тогава.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
bug

Мнение от bug »