Мис България 2009: "Имам силикон, спя с богати мъже"

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Re: Мис България 2009: "Имам силикон, спя с богати мъже"

Мнение от Gipo »

Mad Hatter написа:Който няма какво да прави да не го прави тук !
От кой фитнес в Люлин е това? :D Аз все си мислех, че съм ги обиколил всичките в Люлин
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Gipo написа: От кой фитнес в Люлин е това? :D Аз все си мислех, че съм ги обиколил всичките в Люлин
"НИКЕЯ" до 96 СОУ баш до двора на училището една бяла сграда. Ако си от Люлин село няма как да не го знаеш , толкова е долнопробен :roll: :lol:
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

ААААХАХАХАХАХАХАХ знам го знам го :lol:. Преди две години ходех там на фитнес за известно време, но прекалено многото цигани и мизерия ме накараха да почна да ходя във фитнеса на Сиконко :o.
Сигурно след това са го сложили тоя надпис :D.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Aware

Мнение от Aware »

Просто един от БЕЗКРАЙНО многото случаи,които показват в ква пародия на страна живеем :| ...Искам да попитам бихте ли предпочели наш'та псевдо миска пред тази примерно
:arrow:
Изображение
И защо в нормалните страни този конкурс се води без шибана корупция и шуробаджанащина и се избират нормални момичета,а не няква курва дето си била платила...бг малоумщина за пореден път
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

Gipo написа:ААААХАХАХАХАХАХАХ знам го знам го :lol:. Преди две години ходех там на фитнес за известно време, но прекалено многото цигани и мизерия ме накараха да почна да ходя във фитнеса на Сиконко :o.
Сигурно след това са го сложили тоя надпис :D.
Ами много вероятно защото от 2 години ходя в НИКЕЯ и надписа все си седи на една от подпорните греди.

Тhorus
имено за това иде реч, че нещо излязло от мавзолея на HEROES 3 става Мис България ...
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Публикувай отговор