Vermic написа:
Абе прав си в Ирак има оръжие за масово унищожение
Абе май ти си тъп
Vermic написа:
Абе прав си в Ирак има оръжие за масово унищожение
Моят дядо пък е работил за КГБ и ЦРУ едновременно и е трепал турци с калашникSquiz написа:QQ
Наеш кфо? Няма смисъл да те псувам, нищо,че вече го написах...Ти ше си останеш тъпо копеле цял живот...Както и още много хора, за съжалениеOрк Паладин написа:Моят дядо пък е работил за КГБ и ЦРУ едновременно и е трепал турци с калашникSquiz написа:QQ![]()
Баба ми пък е агент на МОСАД и талибанските нинджи
Викали са й "Снайпера",защото е можела да те убие с плюнка от 200 метра разстояние.
Как пък точно улучи,че е била курва..ти си направо някъв велик медиумSquiz написа:Чудя се кфо да ти коментирам...Явно цял живот майка ти е била курва, та не знаеш какво значи да се гордееш с член от семейството си...Oрк Паладин написа:
Моят дядо пък е работил за КГБ и ЦРУ едновременно и е трепал турци с калашник![]()
Баба ми пък е агент на МОСАД и талибанските нинджи
Викали са й "Снайпера",защото е можела да те убие с плюнка от 200 метра разстояние.
Именно за това говоря! Няма как да си задържа "шибаното компетентно мнение" защото точно в момента в България се прави опит да се наложи мнението, че няма нищо лошо в това да си бил агент на ДС и че такива хора многат спокойно да заемат отговорни обществени длъжности (като президент например).Squiz написа: Дядо ми е бил агент на ДС.Ако искаш, след време мога да ти направя сканировки на книгата му, да ти дам, да почетеш.Заради работата му в САЩ като разузнавач, сега леля ми е глуха и е инвалид.Така че, като не знаеш кой с какви мотиви и последици е работил в ДС, може просто да си задържиш шибаното "компетентно" мнение за теб, щото ми е омръзнало от дървени философи, дето всичко знаят.Със сигурност в ДС е имало боклуци, както и навсякъде по всяко време, но си залагам главата, че дядо ми е повече патриот от ВСИЧКИТЕ "родолюбци" , дето сте в тоя форумЩото ако вие можете да седите на протести с неясни искания, човека е отдал целият си живот, за да служи с каквото може на България, и е бил уволнен на 49 години, защото не е бил удобен на партията, поради нежеланието му да предаде принципите си! Мога да ти разкажа и как е стигнал до тази си позиция, мога да ти разкажа и за други негови колеги, при които ситуацията е подобна.Но няма да го направя, щото ти си тъпо ограничено копеле, което мисли в стереотипи!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Естествено, че не просто ти дадох сравнение с миналото.Squiz написа: Иначе, сериозно ли си мислиш, че аз би трябвало да не мога да получа образование например, защото дядо ми е бил част от ДС?![]()
Не си сам.One Vision написа: Аз съм израснал в семейство на отявлени демократи. Семейство, което е пострадало силно в онези времена. Моите дядовци са ги ограбвали, а някои са били избити.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Ще си позволя да не се съглася. По скоро съм склонен да приема сентенцията, че Демокрацията е лоша система, но по-добра не е открита. Демокрацията, като реално съществуваща система, (а не като фикция или утопия) превъзхожда останалите също реално съществуващи или съществували системи, по един основен показател и той не се измерва със стандарт на живот, а с уважение и ценност на всяка една отделна личност. И да приемем най-крайния вариант при който никой не се интересува от теб, оставен си напълно на себе си. Все пак ти имаш реално предимство и то е свободата. А свободата, както е казал Дон Кихот е велико нещо. Истината е, че съвременния "свободен свят" има десетки недостатъци, част от които бяха изредени от теб, но аз лично го харесвам въпреки тях и го предпочитам пред съществуващите алтернативи. Причината е, че този свят ти дава свободата и възможността да моделираш собствената си личност, както намериш за добре. Друг е въпроса, че голямата маса от хора, не могат да се възползват напълно от възможностите даващ им този свят и си живеят в посредствеността. Това са средностатистическите консуматори, които се наслаждават на Биг Брадър и цялата помия, която се лее от телевизора. Но това си е тяхна работа, така или иначе. Това му е хубавото на този свят, че ти избираш как да развиеш живота си. Можеш да преследваш кариера (възможности определено има), може да решиш, че за теб друго е важно в живота. Можеш да рабориш по 4 часа на ден и пак няма да умреш от глад, а ще можеш даИ ти можеш да изреждаш безброй недостатъци на комунизма, такива несъмнено има. Обаче ще ти кажа, че недостатъците на демокрацията са не по-малко...
Тъпия си ти бе маймуно!Даже не знаеш кое е нашето оръжие за масово унищожение!Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Това е Царя! Той има ефекта на черната дупка. Пускаме го и той присфоява всички останали държави, при което всички умират от демокрацията на царя.Vermic написа:Тъпия си ти бе маймуно!Даже не знаеш кое е нашето оръжие за масово унищожение!Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Бързо бягай в Зимбабве.Да не те застигне случайно демокрацията...Vermic написа:Andrey358
Ти си нямаш и на представа какво е комунизма.Демокрацията представля избира се човек(министър-председател) който гледа себе си.
Аз не искам да избирам хора не искам хората избрани от мен да живеят добре и да имат лични облаги от това че съм ги избрал.
Демокрацията е легализиране на краденето.
Съдебната система плаче!
Полицията е нищо!
Всеки един ден ти е подарък.
Живеете в мизерия и се радвате.
Аз не казвам че комунизма е безгрешен!Има грешки които се броят на пръсти и са лесно поправими.
Демокрация или как измамниците да станат богати.Имаш ли си на представа какво става?
Демокрация или как да преебем целата работа за винаги.
Демокрация или Корупция.
Демокрация или упадък на морала.
Демокрация или да умреш в болница от настинка и да си си платил здравните осигуровки и пак да умреш по нелеп начин.
Демокрация или как да си преебем новия автомобил на улиците на които са били бомбандирани от американски изтребители от косовската война.
Демокрация или как се лъжа че съм свободен.
Демокрация или цензура.
Демокрация или 50 лева пенсия.
Демокрация или как да върнем държавата на царя.
Демокрация или чудим се как да се махнем от тук след като я втасахме.
Демокрация или самоубийство.
Благодарение на демокрацията сега сме кенеф
Vermic написа:Тъпия си ти бе маймуно!Даже не знаеш кое е нашето оръжие за масово унищожение!Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Всичко тези са белези не на демокрация,а на лошо управление,тъпако.Демокрация или как измамниците да станат богати.Имаш ли си на представа какво става?
Демокрация или как да преебем целата работа за винаги.
Демокрация или Корупция.
Демокрация или упадък на морала.
Демокрация или да умреш в болница от настинка и да си си платил здравните осигуровки и пак да умреш по нелеп начин.
Демокрация или как да си преебем новия автомобил на улиците на които са били бомбандирани от американски изтребители от косовската война.
Демокрация или как се лъжа че съм свободен.
Демокрация или цензура.
Демокрация или 50 лева пенсия.
Демокрация или как да върнем държавата на царя.
Демокрация или чудим се как да се махнем от тук след като я втасахме.