Vermic написа:
Абе прав си в Ирак има оръжие за масово унищожение
Абе май ти си тъп
Vermic написа:
Абе прав си в Ирак има оръжие за масово унищожение
Squiz написа:QQ

Oрк Паладин написа:Squiz написа:QQ
Моят дядо пък е работил за КГБ и ЦРУ едновременно и е трепал турци с калашник![]()
Баба ми пък е агент на МОСАД и талибанските нинджи
Викали са й "Снайпера",защото е можела да те убие с плюнка от 200 метра разстояние.
Squiz написа:Oрк Паладин написа:
Моят дядо пък е работил за КГБ и ЦРУ едновременно и е трепал турци с калашник![]()
Баба ми пък е агент на МОСАД и талибанските нинджи
Викали са й "Снайпера",защото е можела да те убие с плюнка от 200 метра разстояние.
Чудя се кфо да ти коментирам...Явно цял живот майка ти е била курва, та не знаеш какво значи да се гордееш с член от семейството си...
Squiz написа:Дядо ми е бил агент на ДС.Ако искаш, след време мога да ти направя сканировки на книгата му, да ти дам, да почетеш.Заради работата му в САЩ като разузнавач, сега леля ми е глуха и е инвалид.Така че, като не знаеш кой с какви мотиви и последици е работил в ДС, може просто да си задържиш шибаното "компетентно" мнение за теб, щото ми е омръзнало от дървени философи, дето всичко знаят.Със сигурност в ДС е имало боклуци, както и навсякъде по всяко време, но си залагам главата, че дядо ми е повече патриот от ВСИЧКИТЕ "родолюбци" , дето сте в тоя форумЩото ако вие можете да седите на протести с неясни искания, човека е отдал целият си живот, за да служи с каквото може на България, и е бил уволнен на 49 години, защото не е бил удобен на партията, поради нежеланието му да предаде принципите си! Мога да ти разкажа и как е стигнал до тази си позиция, мога да ти разкажа и за други негови колеги, при които ситуацията е подобна.Но няма да го направя, щото ти си тъпо ограничено копеле, което мисли в стереотипи!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Squiz написа:Иначе, сериозно ли си мислиш, че аз би трябвало да не мога да получа образование например, защото дядо ми е бил част от ДС?![]()
One Vision написа:Аз съм израснал в семейство на отявлени демократи. Семейство, което е пострадало силно в онези времена. Моите дядовци са ги ограбвали, а някои са били избити.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
И ти можеш да изреждаш безброй недостатъци на комунизма, такива несъмнено има. Обаче ще ти кажа, че недостатъците на демокрацията са не по-малко...
Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Vermic написа:Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Тъпия си ти бе маймуно!Даже не знаеш кое е нашето оръжие за масово унищожение!
Vermic написа:Andrey358
Ти си нямаш и на представа какво е комунизма.Демокрацията представля избира се човек(министър-председател) който гледа себе си.
Аз не искам да избирам хора не искам хората избрани от мен да живеят добре и да имат лични облаги от това че съм ги избрал.
Демокрацията е легализиране на краденето.
Съдебната система плаче!
Полицията е нищо!
Всеки един ден ти е подарък.
Живеете в мизерия и се радвате.
Аз не казвам че комунизма е безгрешен!Има грешки които се броят на пръсти и са лесно поправими.
Демокрация или как измамниците да станат богати.Имаш ли си на представа какво става?
Демокрация или как да преебем целата работа за винаги.
Демокрация или Корупция.
Демокрация или упадък на морала.
Демокрация или да умреш в болница от настинка и да си си платил здравните осигуровки и пак да умреш по нелеп начин.
Демокрация или как да си преебем новия автомобил на улиците на които са били бомбандирани от американски изтребители от косовската война.
Демокрация или как се лъжа че съм свободен.
Демокрация или цензура.
Демокрация или 50 лева пенсия.
Демокрация или как да върнем държавата на царя.
Демокрация или чудим се как да се махнем от тук след като я втасахме.
Демокрация или самоубийство.
Благодарение на демокрацията сега сме кенеф
Vermic написа:Oрк Паладин написа:Деба,Вермик,къв си тъп
Тъпия си ти бе маймуно!Даже не знаеш кое е нашето оръжие за масово унищожение!
Демокрация или как измамниците да станат богати.Имаш ли си на представа какво става?
Демокрация или как да преебем целата работа за винаги.
Демокрация или Корупция.
Демокрация или упадък на морала.
Демокрация или да умреш в болница от настинка и да си си платил здравните осигуровки и пак да умреш по нелеп начин.
Демокрация или как да си преебем новия автомобил на улиците на които са били бомбандирани от американски изтребители от косовската война.
Демокрация или как се лъжа че съм свободен.
Демокрация или цензура.
Демокрация или 50 лева пенсия.
Демокрация или как да върнем държавата на царя.
Демокрация или чудим се как да се махнем от тук след като я втасахме.