Piercing-ВЪПРОС4Е
Re: Piercing-ВЪПРОС4Е
Така искам да питам,разбрах че може с трамвай №12 да се стигне до Съдебната палата и от там накъде?
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Е от там аз ше те взема, само кажи в колко. Аз съм един с дълга коса и висок. ;р

Такси?emma написа:Така искам да питам,разбрах че може с трамвай №12 да се стигне до Съдебната палата и от там накъде?
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Какво???Рефлект написа:Такси?emma написа:Така искам да питам,разбрах че може с трамвай №12 да се стигне до Съдебната палата и от там накъде?
Щот нямам мене вълчица ме е отгледала и даже имаше пиърсинг на носачовeк написа:Е гугу, що си не ебеш майката?
вземиemma написа:
Какво???
си
такси
!!!
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Е добре де и да си взема такси,аз от къде да знам къде да кажа на шофьора да ме откара,като не знам къде е магазина?Рефлект написа:вземиemma написа:
Какво???
си
такси
!!!
лъвов мостчовeк написа:Ако няма пари?
А вие пък чак и на лъвов мост ме пратихте.Рефлект написа:лъвов мостчовeк написа:Ако няма пари?
Аз бих те закарал, ако можех.
Покрай празниците обаче си идвам. Нека някой колега от форума да помогне на момиче в нужда![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Покрай празниците обаче си идвам. Нека някой колега от форума да помогне на момиче в нужда
Това на аватара не съм аз :/
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Нямам кола, иначе пак ти казвам, само ми кажи къде да те чакам и ще те заведа. 

Е то аз не знам кога ще мога...човeк написа:Нямам кола, иначе пак ти казвам, само ми кажи къде да те чакам и ще те заведа.
и да снимаш ейчовeк написа:Ще намерим кога.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
човека ного лут ве
ахах
заааарибиии заааарибииииии
много доста повече
:Д
:Д
:Д:Д

ахах