Значи, от компанията, която имах като малък, повечето от половината станаха тревомани. Под тревомани имам предвид - напушването като начин на живот. Съвсем сериозно ви казвам, че в момента от тези хора, нито един не е читав. Те са напълно нетрудоспособни, неспособни на сериозна мисловна дейност. Става въпрос за 8-10 човека, при които резултатът е един и същи (разбира се при някои е по-леко, при други по-тежко, но при всички го има). Сега дори като не са напушени изглеждат като пред свръх доза. Ти му викаш:"ее здрасти бе, къде ходиш..?", а той съвсем неадекватно започва да говори някакви странни работи

. Мислят бавно, действат бавно, изглеждат зле. Сигурен съм, че не са употребявали нищо повече от трева. Разбира се, става въпрос за дълги години ежедневно напушване.
Имам чувството, че само тревоманите си мислят, че тревата не им влияе. Но почти винаги като се запознаеш с човек, можеш да го познаеш - абе, тоя е тревоман/ или съответно не е... или аз съм се научил да ги познавам, знан ли. Явно принципа е като при лудите - на лудите не им прави впечатление, че не са у ред

.
Не говоря от научна гледна точка, а от наблюдения над близки хора, хора, с които се срещам често. Сигурно, ако не пушиш често ефекта няма да е такъв, кой знае...
ЕДИТ: ахахаха сега се сетих - според мен дългогодишните тревомани биха били най-добрите статисти за филми със зомбита

. Просто трябва да бъдат себе си ахахахахаххахаха