Far Cry 2 (официална тема)

Игри за PC
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Far Cry 2 (официална тема)

Мнение от VALEN7INVS »

I_Hate_Noise написа:до сега оплакванията които съм виждал са от хора, които не знаят че крака трябва да се разархивира преди да се сложи в bin и други подобни.
:lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Преди малко я инсталирах, на най-максимални настройки на всичко под DX10 на 1680x1050 без AA, 35 FPS средно, и до 40-50 се качват понякога. С 8800GTS 512, доволно клокната.

Много ми се спи, че да я играя повече... Утре ще давам скрийншоти и мнение ако не ме мързи.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Много съм доволен - на vber high там, всичко пуснато - пушка :D
джумерки
Аватар
Statis
В момента играе: Dragon Age: Origins

Мнение от Statis »

Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
----------

Мнение от ---------- »

Тц, не е това което очаквах... :| ИИ-то е зле, страничните куестове са еднообразни, управлението на колите е твърде лесно (демек изкарал съм картата и карам със 100 без проблем), често пъти пътуването до целта на куеста е дълго и преминава през доста постове където почти винаги се налага да спирам и да избивам всичко (това се повтаря всеки път като мина от там). Ама иначе е добра играта. :|
П.П. Който играе на по-високите трудности да каже как е управлението и ИИ-то, че може да е по-добре. :roll:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

drakon20 написа:Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
Да.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Jorix написа:Кво толко се дървите на некъв смотан шутър,сички са еднакви
Има си фенове на всички жанрове игри. Мене точно шутърите най-много ме кефят. Ако ще и 200 шутъра да изиграя (като нищо може и толкова да съм играл :) ) пак ще си ме кефи този жанр.

Иначе играта сега я инсталнах и ще видя дали крака работи, но за съжаление нямам време да цъкам :(
Аватар
Statis
В момента играе: Dragon Age: Origins

Мнение от Statis »

drakon20 написа:
Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
Pig Destroyer написа
Да.
Е как ?
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

с АА пада яко... даже без него понасича в някои екстремни ситуации с тези настройки. Това е на XP SP3, DirectX9. не знам на Глистата с DX10 колко по-различно ще е, някой ако има впечатления да каже. а играта на всичкото отгоре поддържа официално и DX10.1
Аз съм с глиста и я пробвах с дх10

Сложих я най-накрая :) Сега нямам време да я поразцъкам, но пуснах бенчмарка :>
На Е8400 и 2х2 adata и 9600 gso на 1280х1024 правя без АА и всичко на ултра стабилни 55-60
В случая ще я играя всичко на вери хай, но с 2 АА, където пада средно на около 30 фпс, но доволно според мен ;)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
STUBBS

Мнение от STUBBS »

Нещо не ме радва играта!Не знам,защо е така!Още съм в началото,дано нататък да е по-добре!Ще я изиграя,ама само защото дадох 69лева за нея. :|
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

STUBBS написа:!,!,!,.
Cool :o
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Малко скрийншотчета от мен - 1680x1050, DX10 всичко на макс, без AA.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Скрийншотите се сейват в специална папка в My Documents след натискането на Prt Scr.
На Vista е C:\Users\Username\Documents\My Games\Far Cry 2\Screenshots

Също така за nVidia потребителите, можете да си свалите последните beta drivers - 180.43.

Код за потвърждение: Избери целия код

* Beta driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs (refer to the products supported tab for more detail).

* Recommended for the best experience on Far Cry 2:

“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005, we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers. While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems, GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.” - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer

* Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with the following GPUs: GeForce GTX 280, GeForce GTX 260, GeForce 9800 GX2, GeForce 9800 GTX+, and GeForce 9800 GTX.
Не съм тествал точно каква разлика има между тези и предишната stable whql версия (178.13), но щом казват, че са оптимизирани за Far Cry 2...
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Сега ще ги пробвам, пък и да видим кадровката как ще излезе :)
Искам да попитам всъщност какво представлява тоя anti-aliasing, защо затормозява така системите и т.н....
Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг :oops:
Пуснах го, играх, спрях го, пак играх и май-май не усетих съществена разлика :oops:
Аватар
STUBBS

Мнение от STUBBS »

Sweeney Todd написа:Сега ще ги пробвам, пък и да видим кадровката как ще излезе :)
Искам да попитам всъщност какво представлява тоя anti-aliasing, защо затормозява така системите и т.н....
Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг :oops:
Пуснах го, играх, спрях го, пак играх и май-май не усетих съществена разлика :oops:
Anti-aliasing-a служи за заглаждане на ръбовете в играта!Но,при по-висока резолюция е излишно!
Ако искаш да видиш разликата си пусни играта на резолюция 1024х768 и пробвай със и без anti-aliasing и ще видиш разликата! :wink:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Sweeney Todd написа:Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг :oops:
Виж последният от скрийншотите които бях пуснал, горната част на рамката на предното стъкло е назъбена леко. Когато Anti Aliasing-a е активиран работите се заглаждат малко, но визуалната разлика не е голяма за сметка на спада в производителността.

За ATI потребителите, още от преди да излезе играта има hotfix който подобрява производителността във FarCry. Може и да са включени в последната версия на драйвърите ако има такава, не знам.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

мерси за инфото :) значи по-добре да я играя на всичко на фул, но без АА
сложих драйверите и по груби преценки според бенчмарка с около 4-5 кадъра да се вдигнала картината, но за сметка на това там на оценката, дето ти я прави вистата Gaming graphics ми се вдигнаха от 5,7 на 5,8 8) :lol: :lol:

edit: абе играя я цял ден с нагласата да ме зариби, но не успява :/ Някак скучна ми е, не ме грабна. Пък и е много шибано из тея храсталаци като не мога да фокусирам враговете и стрелям на посоки, докато видя кой къде е :)
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

И мен не ме зарибяваше първите 1-2 часа, но след това като стана мазалото, отключих яките оръжия и т.н си става доста интересно.

Btw, намерихте ли златният Калашников?

Едно малко нови скрийншоти от мен. Dragunov power!

Изображение
Изображение
Изображение

Все още не съм пробвал горелката... Има време.
Аватар
Dumbaldor

Мнение от Dumbaldor »

Бе в тая африка слънце не грее ли ??? Бахти облачните шотове. Направо са тъмни. Дай някой по-весел шот. Иначе графиката е трепач.
Leach

Мнение от Leach »

Доволен съм от това как играта върви дори на по-слаби машини, като моята. Държи се стабилно с включен 4x Antialiasing, макар и без настройки на High.
Нагледно:
Изображение
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Dumbaldor написа:Бе в тая африка слънце не грее ли ??? Бахти облачните шотове. Направо са тъмни. Дай някой по-весел шот. Иначе графиката е трепач.
Има слънце, просто играта има доста добра система за симулация на цялото денонощие - повечето от скрийншотите които дадох бяха или много рано сутрин или късно след обяд.

Ето два що-горе слънчеви скрийншота, май към обедно време се падат.

Изображение
Изображение
Публикувай отговор