I_Hate_Noise написа:до сега оплакванията които съм виждал са от хора, които не знаят че крака трябва да се разархивира преди да се сложи в bin и други подобни.
Far Cry 2 (официална тема)
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Far Cry 2 (официална тема)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Преди малко я инсталирах, на най-максимални настройки на всичко под DX10 на 1680x1050 без AA, 35 FPS средно, и до 40-50 се качват понякога. С 8800GTS 512, доволно клокната.
Много ми се спи, че да я играя повече... Утре ще давам скрийншоти и мнение ако не ме мързи.
Много ми се спи, че да я играя повече... Утре ще давам скрийншоти и мнение ако не ме мързи.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Много съм доволен - на vber high там, всичко пуснато - пушка 
джумерки
Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
-
----------
Тц, не е това което очаквах...
ИИ-то е зле, страничните куестове са еднообразни, управлението на колите е твърде лесно (демек изкарал съм картата и карам със 100 без проблем), често пъти пътуването до целта на куеста е дълго и преминава през доста постове където почти винаги се налага да спирам и да избивам всичко (това се повтаря всеки път като мина от там). Ама иначе е добра играта.
П.П. Който играе на по-високите трудности да каже как е управлението и ИИ-то, че може да е по-добре.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
П.П. Който играе на по-високите трудности да каже как е управлението и ИИ-то, че може да е по-добре.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да.drakon20 написа:Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Има си фенове на всички жанрове игри. Мене точно шутърите най-много ме кефят. Ако ще и 200 шутъра да изиграя (като нищо може и толкова да съм игралJorix написа:Кво толко се дървите на некъв смотан шутър,сички са еднакви
Иначе играта сега я инсталнах и ще видя дали крака работи, но за съжаление нямам време да цъкам
Е как ?drakon20 написа:
Значи да питам като ти дават да намираш диаманти, какво да правя като съм насочен към тях - изравят ли се или какво ?!?
Да.Pig Destroyer написа
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
Аз съм с глиста и я пробвах с дх10с АА пада яко... даже без него понасича в някои екстремни ситуации с тези настройки. Това е на XP SP3, DirectX9. не знам на Глистата с DX10 колко по-различно ще е, някой ако има впечатления да каже. а играта на всичкото отгоре поддържа официално и DX10.1
Сложих я най-накрая
На Е8400 и 2х2 adata и 9600 gso на 1280х1024 правя без АА и всичко на ултра стабилни 55-60
В случая ще я играя всичко на вери хай, но с 2 АА, където пада средно на около 30 фпс, но доволно според мен
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Нещо не ме радва играта!Не знам,защо е така!Още съм в началото,дано нататък да е по-добре!Ще я изиграя,ама само защото дадох 69лева за нея. 
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Малко скрийншотчета от мен - 1680x1050, DX10 всичко на макс, без AA.

Скрийншотите се сейват в специална папка в My Documents след натискането на Prt Scr.
На Vista е C:\Users\Username\Documents\My Games\Far Cry 2\Screenshots
Също така за nVidia потребителите, можете да си свалите последните beta drivers - 180.43.
Не съм тествал точно каква разлика има между тези и предишната stable whql версия (178.13), но щом казват, че са оптимизирани за Far Cry 2...

Скрийншотите се сейват в специална папка в My Documents след натискането на Prt Scr.
На Vista е C:\Users\Username\Documents\My Games\Far Cry 2\Screenshots
Също така за nVidia потребителите, можете да си свалите последните beta drivers - 180.43.
Код за потвърждение: Избери целия код
* Beta driver for GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series desktop GPUs (refer to the products supported tab for more detail).
* Recommended for the best experience on Far Cry 2:
“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005, we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers. While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems, GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.” - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer
* Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with the following GPUs: GeForce GTX 280, GeForce GTX 260, GeForce 9800 GX2, GeForce 9800 GTX+, and GeForce 9800 GTX.Re: Far Cry 2 (официална тема)
Сега ще ги пробвам, пък и да видим кадровката как ще излезе 
Искам да попитам всъщност какво представлява тоя anti-aliasing, защо затормозява така системите и т.н....
Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг
Пуснах го, играх, спрях го, пак играх и май-май не усетих съществена разлика
Искам да попитам всъщност какво представлява тоя anti-aliasing, защо затормозява така системите и т.н....
Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг
Anti-aliasing-a служи за заглаждане на ръбовете в играта!Но,при по-висока резолюция е излишно!Sweeney Todd написа:Сега ще ги пробвам, пък и да видим кадровката как ще излезе
Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг![]()
Ако искаш да видиш разликата си пусни играта на резолюция 1024х768 и пробвай със и без anti-aliasing и ще видиш разликата!
Виж последният от скрийншотите които бях пуснал, горната част на рамката на предното стъкло е назъбена леко. Когато Anti Aliasing-a е активиран работите се заглаждат малко, но визуалната разлика не е голяма за сметка на спада в производителността.Sweeney Todd написа:Не ми трябва скучна статия от википедия, просто с няколко изречения да ми опишете, че още съм нов за съвременния гейминг![]()
За ATI потребителите, още от преди да излезе играта има hotfix който подобрява производителността във FarCry. Може и да са включени в последната версия на драйвърите ако има такава, не знам.
мерси за инфото
значи по-добре да я играя на всичко на фул, но без АА
сложих драйверите и по груби преценки според бенчмарка с около 4-5 кадъра да се вдигнала картината, но за сметка на това там на оценката, дето ти я прави вистата Gaming graphics ми се вдигнаха от 5,7 на 5,8

edit: абе играя я цял ден с нагласата да ме зариби, но не успява :/ Някак скучна ми е, не ме грабна. Пък и е много шибано из тея храсталаци като не мога да фокусирам враговете и стрелям на посоки, докато видя кой къде е
сложих драйверите и по груби преценки според бенчмарка с около 4-5 кадъра да се вдигнала картината, но за сметка на това там на оценката, дето ти я прави вистата Gaming graphics ми се вдигнаха от 5,7 на 5,8
edit: абе играя я цял ден с нагласата да ме зариби, но не успява :/ Някак скучна ми е, не ме грабна. Пък и е много шибано из тея храсталаци като не мога да фокусирам враговете и стрелям на посоки, докато видя кой къде е
И мен не ме зарибяваше първите 1-2 часа, но след това като стана мазалото, отключих яките оръжия и т.н си става доста интересно.
Btw, намерихте ли златният Калашников?
Едно малко нови скрийншоти от мен. Dragunov power!

Все още не съм пробвал горелката... Има време.
Btw, намерихте ли златният Калашников?
Едно малко нови скрийншоти от мен. Dragunov power!

Все още не съм пробвал горелката... Има време.
Бе в тая африка слънце не грее ли ??? Бахти облачните шотове. Направо са тъмни. Дай някой по-весел шот. Иначе графиката е трепач.
Има слънце, просто играта има доста добра система за симулация на цялото денонощие - повечето от скрийншотите които дадох бяха или много рано сутрин или късно след обяд.Dumbaldor написа:Бе в тая африка слънце не грее ли ??? Бахти облачните шотове. Направо са тъмни. Дай някой по-весел шот. Иначе графиката е трепач.
Ето два що-горе слънчеви скрийншота, май към обедно време се падат.