Русия бомбардира цивилни в Грузия
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Русия бомбардира цивилни в Грузия
Виждам че си чел разказа ми, за което се радвам, но струва ми се не си успял да вникнеш в същността.
Само междудругото, бях против американците да нападат Ирак, и Буш ме дразни, но не е там въпроса...изобщо.
Само междудругото, бях против американците да нападат Ирак, и Буш ме дразни, но не е там въпроса...изобщо.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Andrey358 написа:Виждам че си чел разказа ми, за което се радвам, но струва ми се не си успял да вникнеш в същността.
Чел съм разказа ти, и много ми харесва! Въздържам се от коментар относно инцидента ти в университета, но е похвално това, че си се хванал да бачкаш, а не да лежиш!
Нищо лично - просто давам пример. На това те учи Американската пропаганда. На глупости.
Демокрацията за която те са се борили през Гражданската си война, и която е гръбнака на САЩ вече я няма. Това е.
И не е само Ирак. Те и в Корея нямаха работа, нито във Виетнам, нито в Югославия... но нали трябва да си мълчим, вече сме в НАТО.
- Liberty
- Обратна връзка:
Пак ще трябва да си говорим за история. След края на ВСВ съветските войски заемат северната част на Корея а американците южната. Така се обособяват две държави и два политически строя. Въпросната война е между Северна и Южна Корея и избухва след като севернокорейците решават че могат да завладеят целия полуостров и да наложат диктатурата си със сила. Войната трае с променлив успех от 1950 до 1953г. Американците заедно с Канада, Австралия, Великобритания и др. се бият на страната на Южна Корея. На страната на Северна се включва Китай с армия и СССР най-вече с военни доставки за Китайската и Севернокорейската армий. В крайна сметка конфликтът завършва с примирие и корейте си остават разделени.
Благодарение на обединениете сили на ООН (основно американски) Южна Корея се запазва и днес е една от най-развитите страни в Азия (имам лична слабост към тази страна, като се има предвид че там има 25 телевизионни канала предаващи турнири по Star craft). Благодарение на КНР и СССР Северна Корея също се запазва и днес е един от последните оцелели деспотични режими. Е виждаш, че намесата на САЩ в този конфликт е била повече от наложителна. При Виетнам нещата са идентични, но там американците не успяват да се наложат, което е само в ущърб на виетнамците.
В Югославия първо не участваха само американците, ами и цяла Еврпа и второ нямаше какво друго да се направи, сърбите сами са си виновни.
Благодарение на обединениете сили на ООН (основно американски) Южна Корея се запазва и днес е една от най-развитите страни в Азия (имам лична слабост към тази страна, като се има предвид че там има 25 телевизионни канала предаващи турнири по Star craft). Благодарение на КНР и СССР Северна Корея също се запазва и днес е един от последните оцелели деспотични режими. Е виждаш, че намесата на САЩ в този конфликт е била повече от наложителна. При Виетнам нещата са идентични, но там американците не успяват да се наложат, което е само в ущърб на виетнамците.
В Югославия първо не участваха само американците, ами и цяла Еврпа и второ нямаше какво друго да се направи, сърбите сами са си виновни.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Ейнджъл Фейсо написа:Ледник, страшно оригинален си с тва. Чудя се просто, на 11 или на 12 си?
Ми можех да те просветля примерно, че по темата съм изчел повече книги, отколкото заглавия можеш само да назовеш, и че ако не си подкрепиш твърдението с някакви доказателства можеш или да се извиниш, или да вървиш на майната си, но реших че ако се съглася ще мирясаш като цивилизован човек. Но съм грешил.
Ето, и аз греша, признавам!
А ти вземи се отърси малко от идеологическата пропаганда в стил "НаR.E.D. ли си?" и ако искаш да ти отговоря с нещо по-смислено от "точно така" си налягай парцалите и покажи някаква искрица на разум зад маската си от цинизъм. Иначе с кеф бих обсъждал с теб трябва ли Азис да кани по-интересни гости, и дали ако се напуша с някои ямайски билки ще ми изстинат краката, или каквото там те интересува.
Айде,
сега,
моля!
-
Да де, ок.
Прочел си много книги, браво, ама
Боли ме хуя
Нищо не си научил.
айде,
сега,
моля!
Иначе си много добър човек, всички знаем. Ама прекаляваш. Не бъди кон с капаци.
Прочел си много книги, браво, ама
Боли ме хуя

айде,
сега,
моля!
Иначе си много добър човек, всички знаем. Ама прекаляваш. Не бъди кон с капаци.
Ейнджъл Фейсо написа:Нищо не си научил.
Верно си е.
Не бъди кон с капаци.
Добре!
Благодаря.
-
- В момента играе: Heroin Hero
ахаха нали
и все пак - границата между любовта и омразата е много тънка

и все пак - границата между любовта и омразата е много тънка

[quote="Andrey358"][/quote]
Аз не съм казал, че подкрепям разни продажници и всебно социалисти. Просто казвам, че не е здраволсовно да благославяш американците. Изобщо хора, които искат да командват другите хора по света. Он като са повече народ и имат нефт и пушки, да не са по големи гъзари, ние сигурно знаем за тяхната история повече от тях самите.
Аз не съм казал, че подкрепям разни продажници и всебно социалисти. Просто казвам, че не е здраволсовно да благославяш американците. Изобщо хора, които искат да командват другите хора по света. Он като са повече народ и имат нефт и пушки, да не са по големи гъзари, ние сигурно знаем за тяхната история повече от тях самите.
чукам, влизам, гледам заключено
- Liberty
- Обратна връзка:
Не ги благославям, темата беше за руснаците и се наложи да направя сравнение.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Gοסgle [Bot]
http://www.vbox7.com/play:7c4f7f92
Джон Стюърт за войната между Русия и Грузия, така както никой в България не би посмял да прави паралели с Ирак, за да не обиди новият ни голям брат, а също и грузинците - друзята по трубе.
Джон Стюърт за войната между Русия и Грузия, така както никой в България не би посмял да прави паралели с Ирак, за да не обиди новият ни голям брат, а също и грузинците - друзята по трубе.