И аз такаSquiz написа:Ще съм умрял преди да взема шофьорска книжка...

Pervertor_ov_TK3C написа:Колко от вас мислят, че няма да горят в Ада ?
А какво е Ад?

И аз такаSquiz написа:Ще съм умрял преди да взема шофьорска книжка...
Pervertor_ov_TK3C написа:Колко от вас мислят, че няма да горят в Ада ?
kitty написа:Ти хубаво, не си зарибен на саски, ама ми е много интересно като си такъв интелектуален тип, с какво аджаба си разнообразяваш времето, със спускане с шейнички или просто по цял ден си стоиш пред компа като едно добро "социално" същество.
А чакай не се сетих, може да обичаш, да сменяш броните на пластмасовият си човек-робот... ;>
Пп
Аман от "компетентни" мнения на хора, които отричат, без дори да са пробвали възможните варианти.
Nocturno написа:Млъквайте бе, майка му да еба.
Random Idiot написа:точно така кити
единствения начин да разнообразиш тежкия си живот е да пасеш тревица
давай , кефи ме как ги мислите нещата с мъжо ти :Д
заради рестекпа към нокти ше зеа спра дотук , щото масата офтопик напраихме , но просто скивтайте кое наркоманско чадо почна сичко
спестих слова , в друга тема ше те допросветля , утайко :)
пп
дота може да се играе както 2в2 така и 5в5 .. по лесно ми е да сбера един , отколкото 4ма , щото представи си не всички имаме за идеал да праиме санджета и йаши на 10ти левел .. демек не всички знаеме какво е продотинг като теб , затва тежка ще бъде ралтата , пожелавам ти успех
Random Idiot написа:
...
Мухахаха написа:Ти да не си заебал ем ж ? :Р
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Мухахаха написа:Не бе, не бе :Р
MJ - war3 clan
kitty написа:Пп
Аман от "компетентни" мнения на хора, които отричат, без дори да са пробвали възможните варианти.
Penny написа:ave isus e pokemon ve