Малки кучки, стари кучета

Вашите разкази и истории
Аватар
slim_k

Re: Малки кучки, стари кучета

Мнение от slim_k »

Хъхъ, да и аз съм забелязал някви стари нърдове, дето са закачат я на някоя игра или в случая на някой форум (баси, дори звучи смешно) и после обясняват "Излизайте си хора, не се занимавайте с глупости". Кой ти възприема насериозно някъв форум, където човек може да влезе чат пат да понапише нещо и да го затвори веднага ? Не всички сме нърдове ;) (без да обиждам никой)
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

slim_k написа:Хъхъ, да и аз съм забелязал някви стари нърдове, дето са закачат я на някоя игра или в случая на някой форум (баси, дори звучи смешно) и после обясняват "Излизайте си хора, не се занимавайте с глупости". Кой ти възприема насериозно някъв форум, където човек може да влезе чат пат да понапише нещо и да го затвори веднага ? Не всички сме нърдове ;) (без да обиждам никой)
Е, някои сме! ;)

Абе според мен не ти пречи 1-2 пъти в седмицата да поразцъкаш форума. За толкова време горе-долу се събира материал за някой и друг час убиване на времето. :)
Never save anything for the swim back!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

I'm hooked. :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор