Малки кучки, стари кучета
Re: Малки кучки, стари кучета
Хъхъ, да и аз съм забелязал някви стари нърдове, дето са закачат я на някоя игра или в случая на някой форум (баси, дори звучи смешно) и после обясняват "Излизайте си хора, не се занимавайте с глупости". Кой ти възприема насериозно някъв форум, където човек може да влезе чат пат да понапише нещо и да го затвори веднага ? Не всички сме нърдове
(без да обиждам никой)
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Е, някои сме!slim_k написа:Хъхъ, да и аз съм забелязал някви стари нърдове, дето са закачат я на някоя игра или в случая на някой форум (баси, дори звучи смешно) и после обясняват "Излизайте си хора, не се занимавайте с глупости". Кой ти възприема насериозно някъв форум, където човек може да влезе чат пат да понапише нещо и да го затвори веднага ? Не всички сме нърдове(без да обиждам никой)
Абе според мен не ти пречи 1-2 пъти в седмицата да поразцъкаш форума. За толкова време горе-долу се събира материал за някой и друг час убиване на времето.
Never save anything for the swim back!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
I'm hooked. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq