ОМГ!!!Снимката е под всякаква критика!

Nocturno написа:Молодец !![]()
![]()
http://picbg.net/img.php?file=d944a1fbcc861808.JPGRoyalFlush написа:Снимай ги paciotti-те, уникални обувки прават.
Ми майка ми се занимава с дрехи и ги внесе от Италия ама не знам кви пари саRoyalFlush написа:@Jorix кви пари и от къде?
Типично твоя комбинация. ;рkitty написа:
Toва са ми кецовете...
пък иначе си имам готически ботички. :lol:
Странничка комбинация..
Не си напълно прав. Повечето от хората да, но примерно нашите не са имигрирали заради пари или да преуспеят. И да по-голямата част бачкат лоши работи но аз познавам доста хора които работят доста приятни и добре платени работи.Ултра богат' и съм сигурен, че ваще работят за да изплащат ипотеката или кредита, който поне още 20 години ще го плащате. Това за мен не е живот. Не се обиждай, но хората имигрират в чужбина и по-специално америка, са хора които не са успяли да се реализират и социализират в България. И отиват в Америка бачкат като чистачи/сервитиори/общо работиници и някакви такива 'елитни' професии, за да могат да изплащат кредита или ипотеката 50 години.
пачоти бе,пациоти па тояHova написа:хаха пациотихахаахаххаааах
Интересно ми е ти кви марки носиш.Щом пачоти,кензо и ботичели са ти грозни,обзалагам се че носиш двс или глоубHova написа:Пачоти са най-грозните галоши на света.След тях се нареждат на автора шпицарите.