Pervertor_ov_TK3C написа: ...
Едно е ясно зад комповете всички сме пичове и отворени нали ?
Pervertor_ov_TK3C написа: ...

Kalinski написа:Иначе - Watcha и Paul van Dyk
РОК и МЕТЪЛ група! Не евроданс/електропоп/гей лайна.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()

Leandeer написа:Sex Pistols от по-старите. Според мен има нещо в тяханта музика, нещо, което направило пънка начин на живот, а после той сам се е комерсиализирал, за да си купува кокаин.
От по новите Anti-Flag, защото пеят за истината и музиката е добра.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ще ме накарате да постна снимка на онова що се слуша само при игра на Ендивал.
Varggoth написа:Освен ако аз не те изпреваря. Пък и то май се слушаше и по време на игра на Мепалия, 'щото по време на игра на Меч И Магия се слушаше яко стария рап. ;р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
The Chameleon написа:Изпревари ме. :)
Да не забравяме и Битката за Магландия. ;р
миста лавамен, ДЖАБА!