gensai Бъди трю наркоманLeach написа:Наркоманите си имат модна линия?gensai написа:...нито се обличам така...
Дрехите са втора ръка само за мега трюта!
Не ме разбра правилно.Аз също не пуша.Просто съм пробвал от любопитство.Чудно ми беше,че и тебе не те е глождело какво е чувството.The Chameleon написа:Може би наистина ти е учудващо..Money™ написа: Малко ми е трудно да повярвам,че никога не си си дръпвал.Поне веднъж.Но откакто се помня майка ми и баща ми пушат като комини, което до голяма степен ме е отвратило от цигарите. За разлика от съучениците ми ( говоря за 5-6 клас примерно ) да се крия из разни улички с цигарка в ръка, баща ми ми предлагаше от неговите Рокманс плочка. Докато при други дори сега, ако родител те хване да пушеш ще те направи на 2 стотинки, откакто се помня не само са ми предлагали от техните цигари да си дръпна/пуша, ами са ми казвали, че ще ми купуват/дават пари за цигари.
Аз просто не искам. Не виждам полза и смисъл. Да пуша , за да съм гъзар? ХА! Хората си дават парите , за да се САМОУБИВАТ, бавно но сигурно. Не мерси. В крайна сметка колкото и да ми изглежда глупаво, и на други хора им изглеждат някои неща , които аз правя/мисля за глупави. Въпрос на избор е, всеки има право да прави каквото си иска със Своя живот, нека не се месим в животите на другите. ( от добра умисъл, да ви сера на добрите умисли. )
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Money™, глождело ме е , но не съм се поддавал.
Били , имам един познат дето на времето смъркаше степчета на купони, АХАХА![]()
Т'ва със 7-те си е чистата истина. Стана на Али Баба-то в Русе, вальо , защо продължаваш да ядеш оттам.![]()
П.п. Бтв, тва не е в майонезата, ами в чесновото сосче, точно накрая, всичко е готово , оня взема лъжичката с водникаво бялата течност, леко се поусмихва поливайки дюнера и ти казва : приятен апетит!
Ахаха копеле аз у седми клас смърках како,това българското на прах дето е в пликче в кутишкаБили написа:Преди смърках степчета и пушех листа от фикус:D
И аз това се зачудих?От какъв зор яе ти слагат сперма в сосаВuddy написа:От какъв зор сперма, да не би собствениците да са някакви с развинтени сексуални фантазии? :О
аха сега стана ясно... на теб и компанията ви е нужна тревата, за да си изкарате добре? Нямате какво друго да правите и ви се налага да пушите, за да си "направите купона"?gensai написа:само когато се съберем много познати приятели и за да си напраим купона ни е нужне нещо повече
Гипо, ти си пенсионер - не ги разбираш тия нещаГипо написа:аха сега стана ясно... на теб и компанията ви е нужна тревата, за да си изкарате добре? Нямате какво друго да правите и ви се налага да пушите, за да си "направите купона"?gensai написа:само когато се съберем много познати приятели и за да си напраим купона ни е нужне нещо повече
Много зле... Момче, думите ти са много тревожни, оправяй се докато можеш. Това разбира се важи и за другите, които биха казали същото като gensai.