Наркотици

Нещата от живота
Публикувай отговор
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Leach написа:
gensai написа:...нито се обличам така...
Наркоманите си имат модна линия? :lol:
gensai Бъди трю наркоман :lol:

Дрехите са втора ръка само за мега трюта!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Radek

Мнение от Radek »

Честно да си призная веднъж смърках,но бързо ме заболя корема?
Аватар
Били

Мнение от Били »

Преди смърках степчета и пушех листа от фикус:D
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Fenrir

Мнение от Fenrir »

The Chameleon написа:
Money™ написа: Малко ми е трудно да повярвам,че никога не си си дръпвал.Поне веднъж.
Може би наистина ти е учудващо.. :) Но откакто се помня майка ми и баща ми пушат като комини, което до голяма степен ме е отвратило от цигарите. За разлика от съучениците ми ( говоря за 5-6 клас примерно ) да се крия из разни улички с цигарка в ръка, баща ми ми предлагаше от неговите Рокманс плочка. Докато при други дори сега, ако родител те хване да пушеш ще те направи на 2 стотинки, откакто се помня не само са ми предлагали от техните цигари да си дръпна/пуша, ами са ми казвали, че ще ми купуват/дават пари за цигари.

Аз просто не искам. Не виждам полза и смисъл. Да пуша , за да съм гъзар? ХА! Хората си дават парите , за да се САМОУБИВАТ, бавно но сигурно. Не мерси. В крайна сметка колкото и да ми изглежда глупаво, и на други хора им изглеждат някои неща , които аз правя/мисля за глупави. Въпрос на избор е, всеки има право да прави каквото си иска със Своя живот, нека не се месим в животите на другите. ( от добра умисъл, да ви сера на добрите умисли. ) :)
Не ме разбра правилно.Аз също не пуша.Просто съм пробвал от любопитство.Чудно ми беше,че и тебе не те е глождело какво е чувството.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Това с историята за спермата според мен е булшит.Казват го само за да ни отвратят и да ни накарат да се откажем от сочните дюнери.Ако пък толкова много не искате сперма в тях, кажете на готвача да не слага майонеза.

OK?
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Пуша солети...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Money™, глождело ме е , но не съм се поддавал. ;)

Били , имам един познат дето на времето смъркаше степчета на купони, АХАХА :lol:

Т'ва със 7-те си е чистата истина. Стана на Али Баба-то в Русе, вальо , защо продължаваш да ядеш оттам. :cry: :lol:

П.п. Бтв, тва не е в майонезата, ами в чесновото сосче, точно накрая, всичко е готово , оня взема лъжичката с водникаво бялата течност, леко се поусмихва поливайки дюнера и ти казва : приятен апетит! :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Chameleon написа:Money™, глождело ме е , но не съм се поддавал. ;)

Били , имам един познат дето на времето смъркаше степчета на купони, АХАХА :lol:

Т'ва със 7-те си е чистата истина. Стана на Али Баба-то в Русе, вальо , защо продължаваш да ядеш оттам. :cry: :lol:

П.п. Бтв, тва не е в майонезата, ами в чесновото сосче, точно накрая, всичко е готово , оня взема лъжичката с водникаво бялата течност, леко се поусмихва поливайки дюнера и ти казва : приятен апетит! :D

Еми то и аз ям от там ама не често.Всички продавачи са резаци там дори и продавачката е туркиня.
Апък това за спермата не е легенда пишеше го в Утро(виден русенски вестник :lol: )
Ама май ощетената не успя да ги осъди.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
lordivan

Мнение от lordivan »

Русенски пичове моля ви кажете ми че на Ам-Гъл не имало и няма да има сперма в соасм. :shock: :shock: :shock:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

дюд, точно пък там има най-много :roll: Не си ли им виждал мизерничката и подозрителна кухня :Д :Д

п.п. и аз ям редовно от али-баба и ми е вкусно. вече ще си представям букаке!!

п.п.п. ам паучитата? там барабар със свършнята слагат и нещо котешко/кучешко
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Ахахаха, добър апетит :Д Абе струва ми се, че това е някаква анти-реклама за да ви накарат русенците да не ядете дюнери...От какъв зор сперма, да не би собствениците да са някакви с развинтени сексуални фантазии? :О
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Бате, по-як наркотик от алкохола нема... Да ми муца бибата тоя, дето мисли иначе. Ш'ти еба майката бе, парцал въшлив!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Били написа:Преди смърках степчета и пушех листа от фикус:D
Ахаха копеле аз у седми клас смърках како,това българското на прах дето е в пликче в кутишка :lol: С един шантав пробвахме и чубрица да пушим,ама не бих казал,че ми хареса :lol: И миналата година губехме час и свих изсъхнали листа от едно цвете в коридора,но не пробвах :arrow:
Вuddy написа:От какъв зор сперма, да не би собствениците да са някакви с развинтени сексуални фантазии? :О
И аз това се зачудих?От какъв зор яе ти слагат сперма в соса :? Пък ако верно е в соса от чесън,то малките дюнерджии ше измрат вътре :wink:
п.п.На хамелеона случката кърти :D
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

:8:
:flipFinger:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

][През живота си наркотик не съм пипвал. в смисъл пипвал, съм някво бяло прахче, май кокайн беше де да знам и не ми пука ама важното е че не съм смъркал. Иначе съм пушил цигари и съм пил алкохол. Единствената ми зависимост е тази към музиката :punk: без която не мога ;]
тежки нокаути
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Arcatraz написа:Единствената ми зависимост е тази към музиката :punk: без която не мога ;]
То така се почва. :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

gensai написа:само когато се съберем много познати приятели и за да си напраим купона ни е нужне нещо повече
аха сега стана ясно... на теб и компанията ви е нужна тревата, за да си изкарате добре? Нямате какво друго да правите и ви се налага да пушите, за да си "направите купона"?
Много зле... Момче, думите ти са много тревожни, оправяй се докато можеш. Това разбира се важи и за другите, които биха казали същото като gensai.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Гипо написа:
gensai написа:само когато се съберем много познати приятели и за да си напраим купона ни е нужне нещо повече
аха сега стана ясно... на теб и компанията ви е нужна тревата, за да си изкарате добре? Нямате какво друго да правите и ви се налага да пушите, за да си "направите купона"?
Много зле... Момче, думите ти са много тревожни, оправяй се докато можеш. Това разбира се важи и за другите, които биха казали същото като gensai.
Гипо, ти си пенсионер - не ги разбираш тия неща :lol:
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Гипо е баща на целия форум, всички ние трябва да го почитаме и обичаме! :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Баща? Олеле :lol:
Няма такова нещо, искаше ми се да дам полезен съвет на момчето. Твърде много тревомани и наркомани познавам.
Според един съм пенсионер, а според друг баща... :roll: Сега няма да мога да спя :cry:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор