Най-красивата жена-ммммммалииииииии
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Brain написа:†Soul Hunter† написа:
Mizuki Nana - seyuu, прекрасна певица и модел с убийствени крака, на всичкото отгоре и японка! Какво повече може да иска човек?
^^ Kawai, дет' се казва. Японките са великолепни... По националност на второ място са ирландките, после англичанките, после рускините и след тях - италианките. Но японки ftw.
Някой там спомена Тори Еймъс и Натали Имбрулия - ооо, и те, и те...
Едит: Сюзън Вега, какво, като е възрастна...

стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Добре, де, бахти скучната тема; 4 страници безцелно изброяване на имена и показване снимки на пластмасови девойки... Нали имам право да си изкажа мнението ?
П.П.
Защото всичко си зависи от мисленето. Все ще се намери някой, дето да отрече, че пуснатите тука снимки (и имена) не струват за него.
П.П.
Disturbеd написа:Най-красива жена нема. Точка.
Защото всичко си зависи от мисленето. Все ще се намери някой, дето да отрече, че пуснатите тука снимки (и имена) не струват за него.
Nocturno написа:Добре, де, бахти скучната тема; 4 страници безцелно изброяване на имена и показване снимки на пластмасови девойки... Нали имам право да си изкажа мнението ?
П.П.Disturbеd написа:Най-красива жена нема. Точка.
Имаа-

http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

Nocturno написа:Ахахах, глупчо.
Защо пък

http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

Nocturno, ние просто си казваме коя жена харесваме и на коя се възхищаваме. Какво лошо има в това да кажеш, че харесваш което и да е от гореспоменатите и горепоказани момета? Не видях никой да казва "Тая е най-яката, боготворете я, другите са боклук.". Chill, dude, и без това темата е малко за разпускане и забавление. Ще потъне скоро.
И да, Дист е прав, и ти си прав, и аз съм прав. Всичките сме прави от различни гледни точки. "Разни хора, разни идеали", нали така? Peace out, bro!
И да, Дист е прав, и ти си прав, и аз съм прав. Всичките сме прави от различни гледни точки. "Разни хора, разни идеали", нали така? Peace out, bro!

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
- Обратна връзка:
-
Rensing написа:ООООХ!!! Даскалката ми по математика е японка....оооох...
Значи едва ли е гладко избръсната ;/
Но и аз, тъй като имах детегледачка азиатка и исках да се оженя за нея ( бях на 6 ^^), се присъединявам към вас.
п.с. Ма на вас верно ли ви става от японките? На мен да, защото съм извратен, ма вас май ви кефи fo' sho'.