Рисунки
-
- Цар
- Обратна връзка:
-
- Цар
- Обратна връзка:
- doggyhustler
- Обратна връзка:
- doggyhustler
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Andrey358 написа:<Werewolf> написа:Андреи на тебе ако Леонардо да винчи не ти завиди.....
Ха-ха, а във форума на Артлайн ме правят на пет стотинки
E , ти за завист не си ли чувал ? Там нали са "про"-та

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Да бе там наистина всички са прота, има наистина добри. Междудуругото този марин го нарисувах защото един пич от форума на Артлайн написа в коментара си, че в близките три години никога няма да успея да нарисувам марин и аз реших да му покажа, че греши. После се разрових и открих неговата тема с рисунки и какво да видя, почти само пейзажи и натюрморти, никакви хора. Имаше един и изглеждаше супер зле. На мен целта ми е да правя комикси и за това трябва задължително да се науча да правя и хора, то това е най-трудното.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Andrey358 написа:Да бе там наистина всички са прота, има наистина добри. Междудуругото този марин го нарисувах защото един пич от форума на Артлайн написа в коментара си, че в близките три години никога няма да успея да нарисувам марин и аз реших да му покажа, че греши. После се разрових и открих неговата тема с рисунки и какво да видя, почти само пейзажи и натюрморти, никакви хора. Имаше един и изглеждаше супер зле. На мен целта ми е да правя комикси и за това трябва задължително да се науча да правя и хора, то това е най-трудното.
Никак не е трудно, ако научиш пропорциите на тялото.Щом искаш да правиш комикс, като за начало ти препоръчвам това