Не целях да ти втлъпя че ПЕС е по-добра , а просто че това е тема за ПЕС , тука ще си я хвалиме , а в другата тема за ФИФА там вие ще си хвалите ФИФА . За теб ФИФА е по-добра , за мен ПЕС е по-добра . Едва ли някой от нас ще си промени мнението , така че няма смисъл да пишем повече по този спор .FELIX написа:ооо добреее добре... ограничен, който от нищо не разбира, добре приех го много остро това.
Край спирам да коментирам, Про Еволюшън сокъра е най-добрата футболна игра създавана някога, фифата тъне в мизерия, точка.!
Аре стига вече, темата е за PES, нека не се отплесваме! Аз повече няма да коментирам тук, приятен ден на вас
Pro Evolution Soccer 2008 (Официална тема)
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Re: !
Кав букмейкар беnapster написа: А аз на тебе ти препоръчвам да се запознаеш малко с играта (и Букмейкара) преди да говорите че
- Napster
- Обратна връзка:
Re: !
http://www.pcmania.bg/phpbb/profile.php ... ile&u=4843Jorix написа:Кав букмейкар беnapster написа: А аз на тебе ти препоръчвам да се запознаеш малко с играта (и Букмейкара) преди да говорите че
- LordZombie
- Обратна връзка:
-
Damage san
- Napster
- Обратна връзка:
Вече и обновеният форум е готов , регнете се , след това си напишете ника тук , защото трябва да ви направя "активни потребители" (защита от спам-ботове)
ИГРАТА ИЗЛЕЗЕ!
до няколко часа очаквайте в замунда и арена
ИГРАТА ИЗЛЕЗЕ!
до няколко часа очаквайте в замунда и арена
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
ахахаха. Сега ще ви покажа няколко бисера от коментарите на псевдо фифа закрилниците.
Няма да ви пестя хюмилиейшъна.
Няма да ви пестя хюмилиейшъна.
Фалшива фифа !!!
Фифата , която излезе е фалшива !!!
1.Не е оповестена на офицялния сайт
2.Там снимките на графиката са съвсем различни
3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23.
4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма.
5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките.
6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките.
7.Няма Сантияго Бернабеу.
8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола
9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране.
10.В чешката лига има отбор "Бохемианс".
11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите.
В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!!
Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!!
PES sux, Фифа е по-добра - използват се оригиналните марки, а не китайските лайна на KONAMI.
-
Damage san
Ако някоя игра е на светлинни години пред другите, то това е фифа 08 за xbox360Rudecraft/Orange написа:Фифата не тъне нали?
Затова вчера в Технополис видях ФИФА 07 на разпродажба за 15лв мисля.![]()
Новата ФИФА 08 е мод за 06.Същата боза всяка нова година.
ПЕС е светлини години пред ФИФА.Пука ми за лицензите.Само с това се оправдавате.Щото фактически ПЕС бие ФИФА във всяко друго отношение.
- Napster
- Обратна връзка:
Agreednbss написа:Ако някоя игра е на светлинни години пред другите, то това е фифа 08 за xbox360Rudecraft/Orange написа:Фифата не тъне нали?
Затова вчера в Технополис видях ФИФА 07 на разпродажба за 15лв мисля.![]()
Новата ФИФА 08 е мод за 06.Същата боза всяка нова година.
ПЕС е светлини години пред ФИФА.Пука ми за лицензите.Само с това се оправдавате.Щото фактически ПЕС бие ФИФА във всяко друго отношение.
Хора проблема с RGB се оправи , оказа се че паната ще се свалят от сърварите на КОНАМИ , демек са си онлайн реклами а не вградени
- Little Cyberpunk
Май пак не става , аз пробвах , обаче иска пасzip0 написа:От къде да си пусна да играя на дъжд и зима?
Иначе аз играя с пад и се правят мн яки финтове със стика и едно от горните копчета.
Малко да си разнообразя фифата
Има ли начин да играя в лан с пиратското копие?
- Napster
- Обратна връзка:
С пад е много по-лесно/удобно отколкото с кейборд . Малко съм разочарован от играта ...House M.D. ™ написа:Май пак не става , аз пробвах , обаче иска пасzip0 написа:От къде да си пусна да играя на дъжд и зима?
Иначе аз играя с пад и се правят мн яки финтове със стика и едно от горните копчета.
Малко да си разнообразя фифата
Има ли начин да играя в лан с пиратското копие?Ей това най-много не ми харесва в ПЕС-а , иначе играта е добра.И аз играя с пад и е малко по-лесно май
Ето 2 интересни скриина
http://img139.imageshack.us/img139/245/berbatovxo8.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/9182/mpetrovwc9.jpg
|
|
|