Wicker Man написа:@Arena В nforce пише, че е nuked, аз ще изчакам друг релийз
Мда! Пак не бачка
zip0 написа:Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...
M174K4 написа:zip0 написа:Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...
Пробвай с най-новите драйвери на нвидия(бета са и уж подобрявали производителността в тая игра). Аз съм с тях(с предишни не съм пробвал) и на вече достолепната ми печка - бартон 3200+ гигабайт рам и 6600GT ,кадрите не падат под 26-7 на 1024х768 и медиум.
EviL написа:Мда както си и мислех в дружба не е като да може се намери двуслоино двд .... Няма ли начин да набутам това дебело исо в рар или да го разпарчелосам ?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Wicker Man написа:Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал.

THE DEMON написа:Wicker Man написа:Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал.
Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх