BioShock - ЗДРАВИЯТ ХОРЪР СЕ ЗАДАВА...

Игри за PC
Аватар
AgentX

Мнение от AgentX »

Wicker Man написа:@Arena В nforce пише, че е nuked, аз ще изчакам друг релийз :)

Мда! Пак не бачка :(
PARKOUR 4EVER BROS!!! :evil:
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

В арената има работещ крак - честито!
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Мда бая народ твърди че работи . Но аз имам един проблем - исо-то е 6 гигабаита ... а на мен ми трябва да го запиша на двд .... е как ше стане тоя номер ? Някой некви идеи ?
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

EviL написа:Мда бая народ твърди че работи . Но аз имам един проблем - исо-то е 6 гигабаита ... а на мен ми трябва да го запиша на двд .... е как ше стане тоя номер ? Някой некви идеи ?

double layr dvd 7 лв и подходяща писачка.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

zip0 написа:Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...

Пробвай с най-новите драйвери на нвидия(бета са и уж подобрявали производителността в тая игра). Аз съм с тях(с предишни не съм пробвал) и на вече достолепната ми печка - бартон 3200+ гигабайт рам и 6600GT ,кадрите не падат под 26-7 на 1024х768 и медиум.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

M174K4 написа:
zip0 написа:Аз я подкарах, ама ми върви доста зле...

Пробвай с най-новите драйвери на нвидия(бета са и уж подобрявали производителността в тая игра). Аз съм с тях(с предишни не съм пробвал) и на вече достолепната ми печка - бартон 3200+ гигабайт рам и 6600GT ,кадрите не падат под 26-7 на 1024х768 и медиум.

С тях съм. Сега ще преинсталирам пак.
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Мда както си и мислех в дружба не е като да може се намери двуслоино двд .... Няма ли начин да набутам това дебело исо в рар или да го разпарчелосам ?

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

EviL написа:Мда както си и мислех в дружба не е като да може се намери двуслоино двд .... Няма ли начин да набутам това дебело исо в рар или да го разпарчелосам ?

Не можеш ли да направиш исо-то на рар и след това да разделиш рар-а на части ? :) Аз така получих Исо-то на Джейд Емпайър на 2 ДВД-та :) ( сми 1 рар файл разделен на няколко части )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Ми не знам затова чакам някой компетентен да се обади :D . След малко така или иначе ще пробвам :)

Аватар
EviL

Мнение от EviL »

хъм направих рарче но как точно да го разделя на няколко порции ? Някой некви идеи ?

Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Десен клик =>Add to Archive, в долната част има едно split file нещо си. Предварително има зададени парчетата да се събират на дискета (:-D) или CD, можеш да зададеш и твой размер.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Врътнах я.
Но така ли трябваше да е финала? :?
Тауш малките момиченца повечето го спасих - само два пъти ги направих на harvest(ако това влия е де), а накрая ми даде много гаден край.
Който не я е превъртал да не чета нататък да не си разваля кефа:

Убих главния гад накрая и след като му скочиха момиченцата отгоре и го убиха започна cut-scene.
Моя човек се изправи и едно от момиченцата му подаде някаква карта и жената (която гледаше момиченцата) каза - They gave you everything and you showed them what i expected - brutality.
И моя започна да клати момичето.
После го дадоха как съм започнал да завладявам света и съм взел всичкия ADAM за мен (тези които я играят зная защо).
И защо изведнъж станах лошия?
Има ли друг края или да я махам от харда?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Е разбира се , че има поне още един край :o
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Хора даите малко помощ . Играта върви ток и жица но имам проблем - адски е тъмно почти нищо не виждам . Независимо колко покачвам браитнеса . Някви идеи какво мога да направя ?

Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

И аз я врътнах, ама с хубав край, който няма да разказвам, да не развалям кефа на хората дето я играят още :) Явно за да се стигне до него трябва да се спасяват момиченцата(както направих аз), просто не виждам други фактори, които евентуално да влиаят на края ;) Иначе играта е перфектна - много добра атмосфера, геймплей, storyline, графика и т.н.(жалко само, че трябваше да я играя на 800x600 :( но компенсирах с medium детайли...), влиза ми в личния Top5 all time и номер 1(за сега :D) тази година, препоръчвам я на всеки!
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
Аватар
0rmuzd
Обратна връзка:

Мнение от 0rmuzd »

Тъка до всички който са превъртяли играта имам затроднение с мисля че се пада 3 или 4 ниво значи нивото се казва Fort Frolic и е може би първата задача да се срещна с някъв французин мисля че беше,обаче стрелката която ме насочва ми сочи към някакво огромно стъкло което не мога да счупя и до там затъвам някой да каже как се минава :(
Изображение
Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал. ;)
Аватар
0rmuzd
Обратна връзка:

Мнение от 0rmuzd »

Wicker Man написа:Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал. ;)

Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх
Изображение
Аватар
Pr0d1gY

Мнение от Pr0d1gY »

THE DEMON написа:
Wicker Man написа:Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал. ;)

Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх

Май имаше катинар и верига, които трябва да разбиеш или някаква ръчка/копче за натискане... бледи спомени ;) В краен случей можеш да пуснеш hint-овете.
Публикувай отговор