Fergie

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

Disturbеd написа:
WolfMan написа:Момичето си е много готино, то верно има някоя друга снимка дето е излязла тъпо, ама в повечето моменти си е Медец :lol:

Абе физиономията верно е малко конска, ама тялото на момичето си е съвсем наред. Иначе и на мен не ми харесва... Обаче няма да тръгна да обяснявам, че е дебела. Гроздето е кисело?

~ekidjioooo...
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....

Изображение
Изображение
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Не е зле момата
Обаче нещо в нея ме дразни... ама проклет да съм ако мога да кажа какво точно :?
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Много е зле даже ... :lol:
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

NoName написа:Оооооо ... направо ще й изпия сока ....
Ще я лижa oт големият пръст на кръка, до последният косъм на главата ...
хахаха :)

Единственото смислено нещо в темата, казано от човек, който разбира от жени :bumsem: К'ви са тия претенций ве пубертети, те тая мацка ше те направи на 2 стотинки, АКО ... те т'ва се кефим у Фърджи, нек'ва много бойна и в същото време си има цици (две) и пудка ... що ли бих й изсмукал соковете :twisted:
Draksis

Мнение от Draksis »

Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?

Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

TheGreenKRS написа:...пудка...

А? :roll:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

†Soul Hunter† написа:Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?

Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише...
Еми то за форум брато за да се коментира дадена тема.Именно споровете са интересното.Ако всички бяха на едно мнение щеше да е доста скучно не мислиш ли? :P
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Tsim написа:Лижете значи... а гълтате ли?

хахахахахахаххахахахахахаххахха ааа не ебати пича гхахаххахахахаха :19: :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Фърги си е много готина ;)
Ма фаворита ми е е са че ви дам и скрийнче ... под фаворит говоря за така известните или поне дето не познавам...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

лелее олях се... нищо карай да върви... само Кармен Електра ме радва толкова колко тази Оливия :)
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Да бе знам коя те кефи най-много и в много други теми си го казвал/а това :x и особено като го повториш по 2-3 пъти и напрао банално стаа :?
Пука ми, че ми дреме
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

_-DeViL-_ написа:Да бе знам коя те кефи най-много и в много други теми си го казвал/а това :x и особено като го повториш по 2-3 пъти и напрао банално стаа :?

ейййй и къде толко пъти съм го казвал тва? само на 1 място ама нищо нема значение ти си знаеш/// и не разбрали-МОМЧЕ СЪМ не момиче...

ПП: пък и тая тема си е точно за даване на такова мнение ;) тъй,че :roll:
Finally Juny ends...
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Johnny Rico написа:Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....

Изображение
Изображение

WTF is THAT !?

= Изображение

Лол яко грозна съборетина. Поне да е ниска като прави свирки да си слагам чашата с кафето на главата и Лол.
Опазил Господ. :shocked:
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

абе дали си момче или момиче може се спори дълго време....
Пука ми, че ми дреме
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

_-DeViL-_ написа:абе дали си момче или момиче може се спори дълго време....

Еми спори си ;) едни напушени братя са казали "Peace" a един селянин е казал "чао,довиждане,лека нощ,приятни сънища,мерси" ;).... :roll:
Finally Juny ends...
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Immaterium написа:
Johnny Rico написа:Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....

Изображение
Изображение

WTF is THAT !?

= Изображение

Лол яко грозна съборетина. Поне да е ниска като прави свирки да си слагам чашата с кафето на главата и Лол.
Опазил Господ. :shocked:

На мен пък ми харесва. Ама на теб, Сорео, разбира ти тикварта, така че тихо. BITHES SUCK !!!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Та както казах въпрос на вкус, за мен мадамата която пуснах е паднал ангел за други не... Иначе Fergie не ме кефи особено.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Паднал да 2-ро мнение няма.

П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Immaterium написа:Паднал да 2-ро мнение няма.

На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Disturbеd написа:
Immaterium написа:Паднал да 2-ро мнение няма.

На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!

Сери , сери да те спира някой. Rofl.
Публикувай отговор