В какво вярвате?

Нещата от живота
Публикувай отговор
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Коровьев написа:Ти си велик.

По-точно луд!

Ой ламио ламио ти,каде се скри...И бай Генчо баш юнака реши да наебе ламята,ламята грозно съска от сливата си огън пуска!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща... :shock: Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми.

А вие двамата, дечковци, вие сте в девета глуха и съжалявам за съществуването ви. Моята вяра е най-силна. Щото аз вярвам в човешката простотия и глупост ! А какво по-истинско от съществуващите глупост и простотия човешки !
Аватар
AgentX

Мнение от AgentX »

Коровьев написа:Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща... :shock: Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми.

А вие двамата, дечковци, вие сте в девета глуха и съжалявам за съществуването ви. Моята вяра е най-силна. Щото аз вярвам в човешката простотия и глупост ! А какво по-истинско от съществуващите глупост и простотия човешки !

Щом си толко отворен дай да се срещнеме някаде и да приключваме :lol:
PARKOUR 4EVER BROS!!! :evil:
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Коровьев написа:Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща... :shock: Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми.

Дечко ли?

П.П

На площада боклук,боклук на боклука,си ти си ти, а на тебе лайно,лайно!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !

Момчета, ще получите предупреждения. Не се хабете.
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Коровьев написа:Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !

Ако питаш мене,аз направо ше ти еба майката!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Пич, аз уважавам твоето мнение и нямам за цел да те убедя, че аз съм правия. Не мисля и, че ти ще ме убедиш в твоята позиция.

Няма смисъл да спорим :)

Със здраве :)

П.С. И наблягайте на яйцата :P
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Nattestid написа:Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !

Е снима се!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
AgentX

Мнение от AgentX »

Nattestid написа:Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !

А ти ако питаш мене, само с връзки можеш да оцелееш във форума и въпбще в обществото ;)
PARKOUR 4EVER BROS!!! :evil:
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Вярвам в някакъв вид задгробен живот ... Погубване на индивидуалното съзнание е невъзможно за мен. Не знам дали ще бъде прераждане, превръщане в някаква нечовешка форма или просто един безкраен сън, но ми се ще да вярвам че има нещо след физическия край.

Трудно ми е да вярвам в богове, в смисъл на висши съзнания за които няма физически невъзможно предизвикателство. Вярвам че има хора със свръхвъзможности извън законите на физиката.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

[b][Nattestid/b] що не ги заебеш тия. Да си трошат главите никой не е длъжен да се прави на мъченик за да бъде месия на некви келеши. Нека вярват в каквото искат важното е ,да вярват в нещо.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Абе говънца малки ( ония дека тормозят шефо ) , че ви ръбим дорде не тръгне спръжа от гръбнако ви бре. Деба ваща майка деба.
джумерки
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Cantodea написа:
Kublai Khagan написа:Важното е само да не вярвате в това:
יהוה

Adonai?

Иахве Адонай, да.

PS
TheGuardian написа:
Kublai Khagan написа:Важното е само да не вярвате в това:
יהוה

Ինչ ե սա նշանակւմ, Կնժզ

الجهاد الأعظم

PS2
جزاك الله خير
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Kublai Khagan написа:جزاك الله خير

Դարկմանիջ էմ ւզւմ, Կնժզ? ;)
П.П. Нали вярваше ти в Перун и другите от славянската митология? :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

TheGuardian написа:
Kublai Khagan написа:جزاك الله خير

Դարկմանիջ էմ ւզւմ, Կնժզ? ;)
П.П. Нали вярваше ти в Перун и другите от славянската митология? :)

Разбира се. Просто Ислямът си струва вниманието, за разлика от християнството и чифутизма. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

до каквото и да се докоснеш го превръщаш в пародия... защо толкова държиш да се покажеш на всички бе Вальо ?
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

I_Hate_Noise написа:до каквото и да се докоснеш го превръщаш в пародия... защо толкова държиш да се покажеш на всички бе Вальо ?

Глупости говориш, и най-безобидните подмятания ли вече се превръщат в трагедия? Или считаш, че е голяма пародия човек, с когото съм общувал преди сума и години да знае, за обвързаността ми със славянския паганизъм?

ПП
Гипо, явно просто значението им не е било в самото лексикално значение на думите от дадения "друг" език.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Kublai Khagan: Сигурно е забавно да пишеш нещо, което само ти си го разбираш...
Нещо като текстове, които метълите обичат да пускат в произволни теми. Странни хора, какво да ги правиш.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Не вярвам в секса за една нощ.
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Elizabeth

Мнение от Elizabeth »

Казим написа:Не вярвам в секса за една нощ.

Че то не е нужно да вярваш, за да го правиш. :/
Публикувай отговор