hit_man написа:мн ми е интересно къв е проблема със силикона... в смисъл аз нямам нищо против ако изглежда добреа да ви се повръща от Камелия ... мога да кажа само - успех
Благодаря.

В училище съм виждал по-хубави момичета.

hit_man написа:мн ми е интересно къв е проблема със силикона... в смисъл аз нямам нищо против
Shadow' написа:hit_man написа:мн ми е интересно къв е проблема със силикона... в смисъл аз нямам нищо против
Еми предпочитам хора пред секс-куклиТакива като нейните ги има по каталозите...незнам, някак си в ценностната ми система "сладка и хубава" седи пред "красива и секси". Може и аз да съм сбъркан, но погледна ли въпросната "кукла" в лицето ми идва една дума на ум - травестит.
Shadow' написа:hit_man написа:мн ми е интересно къв е проблема със силикона... в смисъл аз нямам нищо против
Еми предпочитам хора пред секс-куклиТакива като нейните ги има по каталозите...незнам, някак си в ценностната ми система "сладка и хубава" седи пред "красива и секси". Може и аз да съм сбъркан, но погледна ли въпросната "кукла" в лицето ми идва една дума на ум - травестит.
Brain написа:NoName написа:Brain, ти вече направо се изхвърли отвсякъде батка ....
Повръщало му се. По тая логика трябва да ти се повръща от почти всички жени. Ся само пак не ми развиваите теорията за силикона и опрераците, че ми омръзна да слушам едно и също.
Не съм казал, че Камелия е много красива, но не можеш да кажеш, че грозна. Ама вие тука я изкарахте ебати, Brain вече щял да повръща ... хахах стига толкова смях за днеска.
Не, не ми се повръща от всички жени, но ще ми кажеш че това жалко подобие на жена има поне малка доза чар? Дори и най-сбръчканата 80 годишна пенсионерка може да заприлича на нея (с няколко пластични операции и промишлени количества силикон).
William V. Wyatt написа:Добре, на един човек не са му нужни много повече от 3-4 път да е правил секс, за да може да си има изграден специфичен вкус към жената и да не му "става" всеки път като види съблечена жена, била тя и Камелия, защото е просто проява на слабост, липса на самоконтрол и невъздържаност...
Но тези думи, както винаги ще са прах във вятъра, защото най-вероятно около 90% от насъщните членове на борда нямат нито приятелка, нито пък някога са правили секс под каквато и да била форма...
NoName написа:А Княза ... искаш да кажeш, че е проява на слабост като видиш гола и красива жена (на живо) да ти стане ... бе незнам, ама според мене обратното щe бъде проява на слабост и то доста голяма ... :)